in , ,

Samsung Electronics Lancar The Freestyle, Skrin Mudah Alih untuk Hiburan 

Teknologi pertama seumpamanya memberikan tontonan dan hiburan yang optimum dalam faktor bentuk yang padat. Mempunyai tahap auto, fokus auto dan keupayaan auto-keystone untuk gambar yang sempurna setiap masa!~

Samsung Electronics Co., Ltd. mengumumkan pelancaran skrin mudah alih dan peranti hiburannya yang serba baharu, The Freestyle, menjelang CES 2022. Freestyle menawarkan teknologi dan fleksibiliti pertama seumpamanya untuk menyampaikan tontonan dan hiburan yang optimum untuk pelanggan ingin membawa kandungan video dan audio ke mana sahaja mereka pergi.

Disasarkan kepada Gen Z dan milenium, The Freestyle ialah projektor, pembesar suara pintar dan peranti pencahayaan ambien yang semuanya digabungkan menjadi satu peranti mudah alih yang ringan. Apabila bercakap tentang mudah alih, The Freestyle hanya mempunyai berat 830 gram yang membolehkannya menukar mana-mana ruang menjadi skrin dengan mudah. Tidak seperti projektor berkotak konvensional, buaian serba boleh The Freestyle membolehkan putaran sehingga 180 darjah, membolehkan pengguna memaparkan video berkualiti tinggi di mana-mana – meja, lantai, dinding atau siling – tiada skrin berasingan diperlukan.

The Freestyle_Visual1

“The Freestyle ialah projektor satu-satunya yang menjurus ke arah fleksibiliti dan fleksibiliti muktamad untuk memenuhi gaya hidup pengguna yang berubah-ubah,” kata Simon Sung, Naib Presiden Eksekutif dan Ketua Pasukan Jualan & Pemasaran Perniagaan Paparan Visual di Samsung elektronik. “Tanpa had dalam ruang dan faktor bentuk, The Freestyle ialah peranti yang menyeronokkan dan serba boleh yang boleh digunakan dalam apa jua cara yang disukai pengguna.”

The Freestyle dilengkapi dengan auto keystone penuh dan ciri meratakan auto, didayakan oleh teknologi peneraju industri. Ciri-ciri tersebut membolehkan peranti melaraskan skrinnya secara automatik ke mana-mana permukaan pada sebarang sudut, memberikan imej berkadar sempurna setiap masa. Selain itu, ciri fokus auto membolehkan The Freestyle memaparkan imej sejernih kristal pada mana-mana permukaan, pada sebarang sudut, sehingga saiz 100 inci. The Freestyle juga didatangkan dengan radiator pasif dwi yang membolehkan bass yang bersih dan lebih dalam tanpa herotan, dan sinaran bunyi 360 darjahnya membolehkan pelanggan menikmati pengalaman bunyi berkualiti pawagam tidak kira di mana mereka berada.

Untuk menghidupkannya, The Freestyle serasi dengan bateri luaran yang menyokong USB-PD dan output 50W/20V atau lebih tinggi, jadi pengguna boleh membawanya ke mana-mana, sama ada mereka sedang bergerak, dalam perjalanan perkhemahan dan banyak lagi. The Freestyle juga merupakan perintis kerana ia merupakan skrin mudah alih pertama yang berfungsi apabila disambungkan kepada soket lampu E26 standard tanpa memerlukan pendawaian tambahan, selain keserasian dengan pilihan plag dinding tradisional.

The Freestyle_Visual2

Apabila ia tidak digunakan sebagai projektor untuk menstrim kandungan, The Freestyle juga menyediakan kesan pencahayaan mood berkat mod ambien dan penutup lensa lut sinarnya. The Freestyle juga merupakan pembesar suara pintar, menganalisis muzik untuk menggandingkan kesan visual yang boleh dipancarkan pada dinding, lantai dan di mana-mana sahaja.

Freestyle menawarkan ciri TV Pintar yang tersedia pada TV Pintar Samsung, dengan perkhidmatan penstriman terbina dalam dan ciri pencerminan dan penghantaran yang serasi dengan kedua-dua peranti mudah alih Android dan iOS. Ia adalah projektor mudah alih pertama dalam industri yang diperakui oleh rakan kongsi OTT utama global, memberikan pelanggan pengalaman menonton kandungan terbaik. Ia juga merupakan projektor pertama yang menyertakan kawalan suara medan jauh, membolehkan pengguna memilih pembantu suara kegemaran mereka apabila menggunakan peranti bebas tangan.

For more information on Samsung’s lifestyle portfolio, please visit https://www.samsung.com/my/tvs/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Heliza Helmi | 12

“Wallahi, Saya & Heliza Tak Pernah Bercinta Sebelum Kahwin,” – Datuk Seri Mahadi

Unknown

Selepas Tular dengan Jangan Marah (Baby Sayang), UNKNOWN Lancar Single Kedua TERSAKITI