in , ,

Rumah Terbuka ERA & ZAYAN Bersama IJM Land

Sambutlah Aidilfitiri bersama ERA, SINAR, ZAYAN dan SYOK

Sempena bulan Syawal yang bakal menjelma, peminat-peminat ERA, SINAR dan ZAYAN boleh mengambil bahagian dalam Pepsi Beraya Sakan dari 31 Mei hingga 4 Jun untuk peluang memenangi duitRaya menerusi ERA, SINAR dan SYOK; dan juga Rumah Terbuka ERA & ZAYAN Bersama IJM Land pada 22 dan 30 Jun.

Rumah Terbuka ERA & ZAYAN Bersama IJM Land

PEPSI BERAYA SAKAN

Dari 31 Mei hingga 4 Jun, peminat-peminatjenama-jenama radio ERA dan SINARserta SYOK, platform digital Astro Radio, akan menawarkan duit Raya untuk dibawa pulang.Peminat-peminat boleh merebut peluang untuk memenangi sebahagian daripada jumlah wang tunai sebanyak RM50,000.

Sertai Pepsi Beraya Sakanmelalui peraduan di udara ERAdan SINARatau di laman web SYOK.

  • Di udara, peminat-peminat perlu menantikan isyarat memangil ke udara di ERAatau SINAR, dan pemanggil terpantas yang berjaya menjawab soalan dengan betul akan memenangi wang tunai bernilai RM100. Jika pemanggil tidak berjaya menjawab soalan dengan betul, hadiah RM100 akan digandakan ke segmen seterusnya.
  • Di laman web Syok.mypula, peminat yang menjawab soalan sebanyak mungkin dengan betul dalam masa 15 minit, berpeluang membawa pulang wang tunai bernilai RM10,000
RUMAH TERBUKA ERA & ZAYAN BERSAMA IJM LAND
  • Semua warga Malaysia dijemput menghadiri Rumah Terbuka ERA & ZAYAN bersama IJM Land, pada 22 dan 30 Jun 2019. Peminat-peminat juga berpeluang bertemu dengan selebriti tempatan dan personaliti radio seperti Hael Husaini, Misha Omar, Ayda Jebat, Dina Nadzir (ERA), Haniff Hamzah (ERA), Danial (ERA), Mawi (ZAYAN) dan Anas (ZAYAN).
  • Rumah Terbuka ERA & ZAYAN bersama IJM Landakan diadakan seperti berikut:
RUMAH TERBUKA ERA & ZAYAN BERSAMA IJM LAND
TarikhMasaLokasi
22 Jun 2019 (Sabtu)11 pagi – 3 petangGaleri Jualan IJM Land,Bandar Puncak Alam
30 Jun 2019 (Ahad)2 – 6 petangPejabat Jualan IJM Land,Seremban 2, Negeri Sembilan

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Video Muzik SELOKA HARI RAYA Memoji Papar Penyanyi dalam Bentuk Avatar 3D

Astro & Discovery Channel Tribute to Anthony Bourdain