in

Rovio Akan Perkenalkan Angry Birds di Facebook

Setelah berjaya pada skrin sentuh, dan turut diperkenalkan untuk desktop, kini Rovio bakal memperkenalkan permainan Angry Birds yang telah menjadi fenomena seluruh dunia itu ke laman sosial terkemuka didunia, iaitu Facebook.

Ianya diperkatakan yang mana Rovio bakal memperkenalkan permainan Angry Birds pada Facebook dalam jangka masa sebulan lagi. Menariknya adalah berbeza dengan sebelum ini, Angry Birds pada Facebook akan membawakan beberapa aspek baru yang tidak pernah diperkenalkan sebelum ini, dan menariknya karakter babi padanya akan diberikan watak yang lebih penting daripada sebelumnya.

Semestinya, dengan pengenalan pada Facebook, permainan tersebut akan mempunyai fungsi sosial terbina, yang akan membolehkan para pengguna bersaing bersama rakan-rakan mereka yang lain.

Sementara menunggu Angry Birds dilancarkan, anda boleh mengikuti perkembangan berkenaan dengannya terus melalui laman Facebook Angry Birds.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

8TV New York Festivals International Television & Film Awards

Konsert D’Lloyd Semalam di Malaysia