in , ,

Resorts World Genting Sambut Ulang Tahun Ke-58 Dengan Pelbagai Sambutan

Resorts World Genting sambut Ulang Tahun ke-58 dengan pelbagai sambutan dan hadiah selama sebulan!

Resorts World Genting (RWG) berusia genap 58 tahun pada Ogos ini!  Sebagai pusat peranginan bersepadu dan resort terkemuka di atas awan, RWG bersiap sedia untuk perayaan besar dengan pelbagai aktiviti menarik, promosi dan hadiah bernilai sehingga RM800,000 untuk para pengunjung.

Mendahului dalam senarai perayaan ulang tahun ini ialah pelepasan ribuan belon secara besar-besaran untuk ahli Genting Rewards di Times Square Stage, SkyAvenue Mall pada 17 Ogos! Ahli Genting Rewards boleh mendapat hadiah-hadiah hebat yang tersembunyi di dalam belon yang diturunkan dari atas pada pukul 3.00 petang!

Resorts World Genting Sambut Ulang Tahun Ke-58 Dengan Pelbagai Sambutan

Antara hadiah-hadiah yang menarik untuk dimenangi termasuklah pelayaran ke Singapura 5H4M yang mengagumkan di atas Genting Dream Palace Suite; telefon pintar Honor X9a; penginapan mewah di suite Crockfords, tiket Genting SkyWorlds Theme Park, tiket konsert, baucar makanan dan minuman serta beli-belah.

Para pengunjung juga boleh nantikan persembahan istimewa dan sesi ramah mesra dengan bersalaman dengan Adiwira Highland Genting.

Jangan lepaskan peluang penuh keseronokan ini! Tanda kalendar anda dan dapatkan hadiah yang menakjubkan pada acara yang menggembirakan ini! Penebusan hadiah boleh dibuat di lokasi secara serta merta! Sila maklum bahawa syarat prakelayakan untuk menyertai acara ini ialah ahli Genting Rewards perlu menunjukkan bukti pembelian pada 17 Ogos 2023, berjumlah RM60 dalam satu resit. Pendaftaran bermula dari pukul 10.00 pagi dan pengunjung yang layak akan diberikan gelang tangan untuk masuk. Jika anda bukan ahli Genting Rewards dan ingin menyertai sambutan ini, sila daftar sekarang di rwgenting.com.

Selain itu, Resorts World Genting juga menawarkan tawaran bilik bertema ulang tahun, keseronokan taman tema, tawaran tempat makan dan tambahan Mata Ganjaran Genting – sehingga 6 kali ganda di outlet terpilih yang mengambil bahagian di seluruh resort.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati rwgenting.com atau saluran media sosial rasmi RWG.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Polis Evo 3

Polis Evo 3 & Fast & Furious 10 Tiba Di Rumah Anda Ditayang di Astro First

Portal Featured Zero | 11

Search Rockin’ Temasek Pada 9 September 2023 di The Theatre At Mediacorp