in , ,

Resorts World Cruises Bekerjasama Dengan LEGO® Untuk Pertama Kali

Cuti musim panas sudah tiba dan Resorts World Cruises bekerjasama dengan LEGO® untuk pelayaran tema musim panas yang pertama di atas Resorts World One dari 12 Julai – 30 Ogos 2023.

Resorts World One akan mengalu-alukan tetamu untukWorldofLEGO® yang menggembirakan di laut dengan hiasan LEGO® yang berwarna-warni dan aktiviti yang menyeronokkan untuk semua peringkat umur. 

Jangan lepaskan peluang untuk bergambar dengan Kapten dan SailorLEGO® mascotsontheship juga.Untuk pengalaman LEGO®animmersive, tetamu juga boleh mendaftar untuk pakej LEGO® BUILDcation seharga HKD$288 setiap tetamu, menampilkan pelbagai aktiviti dan bengkel LEGO®, termasuk set kotak LEGO® khas sementara stok terakhir. 

Resorts World Cruises Bekerjasama Dengan Lego® Untuk Pertama Kali

Selepas melengkapkan aktiviti ini, kanak-kanak juga akan diberikan sijil Resorts World Cruises and LEGO® khas daripada maskot SailorLEGO®.

Dengan penempatan dua pelabuhan utama semasa Resorts World One di Hong Kong dan Kaohsiung, tetamu yang menaiki salah satu pelabuhan utama boleh berharap untuk meningkatkan percutian pelayaran mereka pada musim panas ini dan melancarkan kreativiti dalaman mereka dengan LEGO® . 

Di Hong Kong, Resorts World Cruises akan menganjurkan Summer Fun Roadshow selama 3 hari (7 – 9 Julai 2023) di MCP Central untuk mempromosikan pelayaran percutian musim panas dan pelayaran tema LEGO® di atas Resorts World One. 

Dapatkan gambaran sekilas tentang maskot LEGO® di jerayawara dan juga diskaun tempahan yang menarik, termasuk tawaran diskaun tiga kali ganda untuk 50 kabin pertama untuk jadual perjalanan belayar 2 dan 3 Malam terpilih.

Sebagai ‘A Resort Cruising at Sea’, Resorts World One menawarkan banyak pengalaman unik, termasuk pilihan menu yang diilhamkan oleh perisa Asia kepada masakan antarabangsa yang indah di seluruh 18 bar dan restoran istimewa di atas kapal. 

Para tetamu juga boleh menikmati persembahan bertaraf dunia di Teater Zodiac; alami malam wayang di laut, sertai hiburan bertema dan bengkel yang menarik; terlibat dalam permainan maya yang mendebarkan; atau sekadar berenang di Kolam Parthenon Roman dan nikmati Caesar’s Slide dan Jakuzi. 

Sebagai alternatif, tetamu boleh bersantai dan berehat di spa atau bersenam di gimnasium yang serba lengkap; nikmati beli-belah runcit bebas cukai di The Boutiques dan Souvenir Mart, dan banyak lagi. 

Semua ini, sambil berlayar ke destinasi eksotik seterusnya dengan lawatan pantai tempatan menanti ketibaan anda.

Resorts World Cruises Bekerjasama Dengan Lego® Untuk Pertama Kali

Jerayawara Keseronokan Musim Panas Resorts World Cruises di Hong Kong

Lokasi: 

1/F Atrium, MCP Central di Tseung Kwan O, Hong Kong 

Tarikh: 

7 – 9 Julai 2023 (Jumaat hingga Ahad)

Masa: 

12 tengah hari – 8 malam (Jumaat), 11 pagi hingga 8 malam (Sabtu dan Ahad) 

50 kabin pertama yang ditempah di lokasi boleh menikmati tawaran diskaun tiga kali ganda.

Resorts World One berlepas dari Hong Kong (12 Julai – 22 September 2023)

– 3 Malam Hong Kong ke Kaohsiung dan Penghu Cruise (Bertolak pada hari Ahad) – 2 Malam Hong Kong ke Kaohsiung Cruise (Bertolak pada hari Rabu)

– 2 Malam Hong Kong Gateway Cruise (Bertolak pada hari Jumaat)

Resorts World One berlepas dari Kaohsiung (12 Julai – 18 September 2023)

– 3 Malam Kaohsiung ke Penghu dan Hong Kong Cruise (Bertolak pada hari Isnin) – 4 Malam Kaohsiung ke Hong Kong Cruise (Bertolak pada hari Khamis)

Untuk maklumat lanjut atau pertanyaan tempahan, sila e-mel ke [email protected] .

Mengenai Resorts World Cruises

Resorts World Cruises ialah jenama pelayaran gaya hidup mewah dan dinamik yang baru ditubuhkan yang kaya dengan warisan Asia, menawarkan gaya hidup pelayaran peribadi dengan pengalaman antarabangsa yang pelbagai. 

Resorts World Cruises – ‘Resorts Cruising At Sea’ bertujuan untuk mentakrifkan semula pengalaman pelayaran sama sekali dengan menyediakan tawaran yang menarik dan unik, pelbagai penginapan, termasuk penginapan mewah bertaraf dunia, “The Palace” – sebuah kapal mewah dalam- enklaf persendirian kapal dengan butler dan restoran eksklusif perkhidmatannya sendiri, geladak matahari, gim, spa dan kemudahan lain.

Resorts World Cruises ialah lanjutan jenama “Resorts World”, jenama global dengan lebih 46 hartanah di 8 negara dan 4 benua. Hartanah Resorts World menarik lebih 80 juta pelawat setahun dan mempunyai lebih 30,000 pekerja. Hartanah terbaharu yang akan dibuka ialah AS$ 4.3 bilion Resorts World Las Vegas pada 2021.

Resorts World Cruises debut pada 15 Jun 2022 di Singapura dan Kuala Lumpur (Pelabuhan Klang) dengan operasi 3,352 penumpang mewah dan 150,695 tan kasar Genting Dream. Mulai 10 Mac 2023, 1,856 penumpang dan 75,338 tan kasar Resorts World One memulakan penempatan pertamanya di Hong Kong. 

Dengan penubuhan Resorts World Cruises, jenama itu menyasarkan untuk meletakkan dirinya sebagai laluan pelayaran terkemuka di rantau ini untuk pasaran bersumberkan Asia, memberikan standard tertinggi dalam pengalaman pelayaran, keselamatan dan langkah berjaga-jaga.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Dilla Razak

Dilla Razak Lancar Single Balada Menusuk Jiwa Berjudul KAU DALAM DOA 

Ernie Zakri White | 8

Luahan Rasa Ernie Zakri Menerusi SIRNA OST Filem Sumpahan Jerunei