Reality TV Programme, MAGGI® Mencari Bintang Coming Soon @ TV3

TV3 bersama MAGGI® dengan bangganya akan mengumumkan satu lagi program realiti TV, MAGGI® Mencari Bintang – satu program masakan berciri baru. Satu sidang media akan dibuat pada minggu hadapan. Program yang dihoskan oleh Fara Fauzana ini bertujuan mempromosikan nilai-nilai istimewa yang ada pada setiap sajian yang dirancang oleh peserta.

Setiap episod, berdasarkan tema yang ditetapkan para peserta diberi cabaran yang bukan saja akan menguji kecekapan dan kepandaian mereka memasak, tetapi juga mengupas personaliti dan pengetahuan peserta! Hanya para peserta kreatif dan berbakat sahaja yang layak terpilih menjadi “bintang masakan” yang terbaik. 

Satu majlis pelancaran akan diadakan bertujuan untuk memperkenalkan 10 peserta yang terpilih dan barisan hakim yang terlibat di dalam program realiti ini.

Mampukah program unik mencari bintang masakan ini akan bertahan dan digemari ramai?

[tags]program realiti TV, MAGGI, Mencari Bintang, fara fauzana, rtm, tv3 website, bintang masakan, chef, access hollywood, bad plastic surgery, beach wear, botched la galaxy chelsea pre match party, la galaxy vs chelsea match results, side effect of breast enhancements, tara reid breast, tara reid nipple slipaccess hollywood, bad plastic surgery, beach wear, new mpv proton, gambar kereta proton baru[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Anniversary TV3 Movie Programme List

Interview With J.A BAYONA director THE ORPHANAGE