in

Rancangan Menarik di HISTORY Minggu Ini February 2015

Jangan lupa menyaksikan rancangan-rancangan menarik di saluran HISTORY (Astro CH SD 555 and HD 575) minggu akan datang ini!

Ancient Aliens S7 – Bermula 11 Feb, setiap Rabu 10mlm

Ancient Aliens S7(2)

Ancient Aliens kembali dengan musim baru untuk mengkaji soalan menarik samada makhluk asing pernah melawat dunia kita berjuta tahun dahulu. Misteri Sfinks menyoal adakah monolit purba tersebut jauh lebih tua dari 4.500 tahun yang dipercayai selama ini dan samada kepala asalnya menggambarkan makhluk dari dunia asing.

Curse Of Oak Island (1)

The Curse of Oak Island S2 – Bermula 11 Feb, setiap Rabu 11mlm

Pada 1795, tiga remaja lelaki menemui sebuah lubang yang aneh di Oak Island, sebuah pulau kecil dipenuhi hutan rimba berhampiran pantai Nova Scotia, Kanada. Desas-desus tentang harta karun rancak pada ketika itu, mencetuskan legenda Oak Island yang memulakan pencarian harta karun lebih 200 tahun dahulu. Kini, dua beradik Rick dan Marty Lagina akan menetuskan lagenda Sumpahan Oak Island.

Vikings S3 (2)

Episod baru rancangan Hit bersambung:

Pawn Stars and Pawn Stars UK – setiap Isnin 9mlm dan 10mlm

Storage Wars S5(1)

Storage Wars and United Stuff of America – setiap Selasa 9mlm dan 10mlm

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sezairi Lancar Single Terbaru JANGAN COBA BERLARI

ntv7 Siar Drama Bersiri THE PRECEDENTS