in , ,

Rakan Fotografi Terbaik: Penderia IMX766V vivo V27 & Potret Cahaya Aura

Ahli terbaharu siri vivo V, vivo V27, akan dikeluarkan di Malaysia pada 30 Mac 2023. Bersama-sama dengan reka bentuk eksklusif vivo yang menukar warna, satu lagi aspek yang perlu diberi perhatian dalam vivo V27 ialah keupayaan fotografi.

vivo V27 dilengkapi dengan penderia utama IMX 766V dan sistem Aura Light Portrait yang membolehkan pengguna merakam potret malam yang menakjubkan. vivo membina cahaya aura menggunakan teknologi panduan cahaya skala nano pada vivo V27 yang diinspirasikan oleh lampu cincin biasa.

Sistem Potret Cahaya Aura vivo V27, berbeza dengan lampu cincin biasa, memancarkan denyar yang keras, memberikan cahaya lembut dan bijak melaraskan kecerahan cahaya mengikut cahaya ambien. vivo V27 mampu mengubah mana-mana persekitaran menjadi tetapan seperti studio untuk mempamerkan keindahan pengguna melalui lensa kamera.

Rakan Fotografi Terbaik: Penderia IMX766V vivo V27 & Potret Cahaya Aura

Sensor Sony IMX766V, yang sebelum ini eksklusif untuk model perdana vivo, turut disertakan dalam vivo V27.

Saiz sensor telah meningkat sebanyak 59% berbanding dengan generasi sebelumnya, mencapai saiz 1/1.56 inci. Untuk menjadikan foto waktu malam kelihatan lebih terang dan mempesonakan, penstabilan imej optikal (OIS) memanjangkan pendedahan dan meningkatkan pengambilan cahaya sebanyak enam kali ganda.

Rakan Fotografi Terbaik: Penderia IMX766V vivo V27 & Potret Cahaya Aura

Bagi kamera hadapan, vivo V27 hadir dengan kamera hadapan 50MP yang mempunyai Auto Fokus (AF) dengan algoritma fokus yang dipertingkatkan, menghasilkan fokus yang lebih pantas dan swafoto lebih tajam yang kelihatan lebih tersendiri, bertenaga dan penuh dengan butiran halus.

vivo V27 tersedia untuk pra-pesanan sekarang sehingga 31 Mac di mana-mana kedai konsep vivo. Pengguna yang membeli vivo V27 12+256GB layak mendapat hadiah percuma bernilai sehingga RM1097.

Untuk maklumat lanjut, ikuti Halaman Facebook rasmi vivo Malaysia.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Muar Collectorspace Bawa Nafas Baru Kepada Scene Kreatif di Muar, Johor

FARID KAMIL RAMBUT PANJANG

Sejambak Bunga Mawar Untuk Diana Danielle, Tanda Pendamaian Pertama