in

Rakaman Mentor Raya 2011 Musim 5

Sambutan Hari Raya Aidilfitri akan diserikan lagi dengan pelbagai program-program menarik TV3 untuk tontonan seisi keluarga. Program realiti yang popular, MENTOR juga tidak ketinggalan untuk menjalani rakaman khas Mentor Raya episod Syawal yang membariskan gandingan sifu dan protege musim ke- 5 seperti Afdlin Shauki & Ratnah, Datuk Sharifah Aini & Shiha, Edry Abd Halim & Iqa, Noh Hujan & Ayish, Rahim Maarof & Aiman, Erra Fazira & Salma, Ziana Zain, Mas Idayu serta juara-juara Mentor musim lalu.

Sebelum bermulanya rakaman Mentor Raya pada malam itu, majlis mengambil kesempatan untuk meraikan kejayaan ketiga-tiga finalis iaitu Salma (Juara), Shiha (Naib Juara) dan Iqa (Tempat Ketiga) dalam program Mentor musim ke-5 dengan sesi penyerahan cek.

Kepada peminat Mentor 5 dan pembaca budiey.com yang nak hadir, kenalah datang awal lengkap dengan baju raya ya.

Tarikh / Hari : 4 Ogos 2011 (Khamis)

Masa : 7.00petang ( majlis bermula jam 8.00malam)

Tempat : Sri Pentas 2, Tingkat 5, Plaza Alam Sentral, Shah Alam

Aturcara Rakaman Mentor Raya

8.30malam : Majlis Penyerahan Cek kepada para pemenang

9.00malam : Sesi Rakaman Mentor Raya

Mentor Raya 2010

Mentor Raya 2010

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Kim Hyung Joong Akan Datang ke Malaysia

Oz The Great and Powerful