in , ,

Puma Percaya Kekuatan Sukan Bergantung Kepada Unity Collection

Jenama sukan global PUMA baru saja mengeluarkan Unity Collection, sebuah pek yang meraikan warisan sukan PUMA dan kekuatan sukan yang menyatukan dunia kita.

Sebagai sebahagian daripada pelancaran koleksi dan pelbagai usaha lain selama beberapa minggu terakhir, PUMA telah berkomitmen untuk menyumbangkan sejumlah $ 200,000 USD kepada Dana Tindak Balas Solidariti PBB-19 PBB.

Kita semua adalah bahagian dari satu dunia, dan Unity Collection menonjolkan ini melalui sukan sebagai kekuatan penyatuan. Derma PUMA yang berkaitan dengan koleksi ini secara langsung akan menyokong kerja global WHO untuk membantu negara-negara mencegah, mengesan, dan menanggapi wabak COVID-19. PUMA percaya bahawa penting untuk membantu membina masa depan di mana semua orang dapat terus bermain sukan dan menikmati faedahnya.

PUMA 'Cali Sport' Unity

“Sekarang lebih dari sebelumnya, kita menyedari bahawa sukan memainkan peranan penting sebagai kekuatan penyatuan di dunia kita,”

“Sebagai jenama dan dengan atlet dan duta besar kami, kami adalah satu pasukan, bersatu dalam sukan, bersama untuk selamanya.

Pada masa-masa yang tiada tandingan ini, kita perlu bersatu – kerana kita tahu bahawa kita lebih kuat bersama daripada berjauhan. “

– Adam Petrick, Pengarah Jenama dan Pemasaran Global untuk PUMA

Koleksi unisex terdiri daripada pakaian, kasut, dan aksesori. Reka bentuk hitam dan putih yang sederhana diberi penampilan yang cerah dengan warna yang dilukis dari bendera antarabangsa, sementara tali lukis bercetak dan perkakasan logam emas menaikkan reka bentuk.

PUMA 'Cali Sport' Unity

Alas kaki untuk koleksi ini merangkumi Future Rider, Ralph Sampson, RS-2K, RS-X³, dan Cali Sport, yang menampilkan reka bentuk asas neutral dengan aksen warna biru, merah, kuning dan hijau. Mana-mana kasut ini akan menjadi pasangan yang sempurna untuk TFS Track Suit penghalau air, yang dilengkapi ritsleting depan tengah dengan pita anyaman pelbagai warna dan perkakasan emas di TFS Track Top, dan poket sisi dan belakang pada TFS Track Pants. TFS Graphic Tee hadir dalam warna putih dan hitam, yang terakhir menampilkan “AUF ALLEN FÜNF KONTINENTEN,” or “ON ALL FIVE CONTINENTS di bahagian depan, di samping aksen berwarna dan logo PUMA.

PUMA 'Future Rider' Unity

The Originals PU Backpack TFS adalah beg galas klasik dari kulit vegan dengan zip dua arah yang membuka ke ruang utama dan poket slip-in berlapis di dalam dengan aksen warna pada pemegang dan di bawah logo di poket depan. Topi TFS adalah topi hitam sederhana dengan tali pelindung jaring kelopak mata kelembapan di dalam dan pelaras pelbagai warna dengan “AUF ALLEN FÜNF KONTINENTEN” di seberang. Koleksi koleksi merangkumi seluar, jaket, baju sejuk, seluar pendek dan aksesori.

Koleksi Perpaduan PUMA tiba di Malaysia pada 13 Julai dan akan tersedia di PUMA.com, dan di sebilangan kedai dan kedai runcit PUMA di seluruh negara, berharga dari RM 109.00 hingga 569.00.

PUMA 'Ralph Sampson' Unity

What do you think?

74 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Here’s How You Can Feature Your Kid on Disney Junior

Sinopsis Drama BILA CUPID JATUH CINTA Lakonan Aiman Hakim & Oktovia Manrose