in

Promosi Tempat Duduk Percuma Airasia Kembali Lagi

AirAsia menawarkan 3 juta tempat duduk promosi melalui kempen tempat duduk percuma* untuk seluruh rangkaian penerbangan jarak pendek dan jauh.

Dengan tambang asas RM0, tidak termasuk cukai dan yuran, tetamu boleh melawat lebih daripada 120 destinasi di 24 buah negara dengan penerbangan AirAsia dan AirAsia X.

Tempat duduk promosi ini sedia di tempah melalui laman web airasia.com dan aplikasi mudah alih AirAsia mulai 13 hingga 19 Jun 2016 untuk tempoh perjalanan dari 4 Januari hingga 21 Ogos 2017.

Airasia And Airasia X Free Seats Bm

3 juta tempat duduk promosi ke semua destinasi AirAsia dan AirAsia X

Ketua Komersil Kumpulan AirAsia, Siegtraund Teh berkata, “kami amat berbesar hati untuk sekali lagi menawarkan 3 juta tempat duduk promosi kepada para tetamu AirAsia. Ini merupakan peluang yang terbaik untuk menerokai rangkaian penerbangan kami yang luas terutamanya dengan penambahan pelbagai destinasi menarik seperti Shantou, Auckland, Mauritius dan Tehran”

“Kami baru-baru ini telah menghubungkan Johor Bahru ke Guangzhou dan Hat Yai serta Pulau Pinang ke Yangon, di samping peningkatan penerbangan dari Kuala Lumpur ke Melbourne, Sydney, Perth, Osaka, Sapporo, Beijing, Shanghai dan Taipei.”

“Di samping itu, para tetamu dalam penerbangan AirAsia X boleh menikmati diskaun untuk tempat duduk Premium Flatbed AirAsia X dengan harga bermula dari RM799 sehala.”

Tetamu juga boleh memanfaatkan perkhidmatan Fly-Thru untuk menyambung penerbangan ke pelbagai destinasi dengan mudah melalui hab-hab transit AirAsia dimana bagasi yang didaftar masuk terus ke destinasi akhir tanpa perlu melalui imigresen di hab transit.

Tempah secara online dari 13 hingga 19 Jun 2016 bagi tempoh penerbangan antara 4 Januari sehingga 21 Ogos 2017

AirAsia menggalakkan para tetamu untuk pra-tempah peruntukan bagasi yang mencukupi semasa membuat tempahan bagi menikmati penjimatan yang lebih. Tetamu juga boleh menggunakan fungsi ‘Urus Tempahan Saya’ bagi pra tempah atau menambah peruntukkan bagasi di laman airasia.com sehingga 4 jam sebelum waktu perlepasan.

Tetamu diingatkan yang setiap penumpang hanya dibenarkan satu bagasi kabin dengan dimensi yang tidak melebihi 36cm (T) x 23cm (L) x 56cm (L) dan berat yang tidak melebihi 7kg.

Ikuti promosi dan aktiviti terkini AirAsia menerusi Twitter (twitter.com/AirAsia) dan Facebook (facebook.com/AirAsia).

*Tambang asas RM0 untuk tempat duduk percuma adalah tidak termasuk cukai, yuran dan perkhidmatan pilihan yang lain. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Katy Perry Bengang Akaun Twitter Digodam

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem FATHERS & DAUGHTERS