in , ,

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem FATHERS & DAUGHTERS

Bersempena demgan sambutan Hari Bapa, Budiey dengan kerjasama TGV Pictures akan menganjurkan Premiere With Budiey menonton sebuah filem menarik berjudul FATHERS & DAUGHTERS lakonan Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul, Diane Kruger, Octavia Spencer dan ramai lagi.

Kami mengajak anda semua menonton sebuah filem drama menyentuh hati yang bercerita tentang kisah pengorbanan seorang bapa kepada anak perempuannya yang wajib ditonton ini di mana anda yang hadir dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa masuk ke pawagam. Yang seronoknya, anda akan mendapat peluang untuk menonton di ruang yang lebih selesa menonton di dewan LUXE di 1Utama, Bandar Utama.

Poster Filem Fathers &Amp; Daughters

[dropcap]K[/dropcap]alau nak tahu, filem arahan Gabriele Muccino ini bakal menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 16 Jun 2016.

[pullquote align=”right”]Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem yang sangat menyentuh perasaan ini bersama beberapa selebriti, Budieyators dan influencers yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, jadi jangan berlengah-lengah lagi, okay?[/pullquote]

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer FATHERS & DAUGHTERS yang telah diriliskan di dada Youtube TGV Pictures.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam, okay?

Untuk kalian yang menyukai filem yang mengajak anda ketawa pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Premiere With Budiey Filem Fathers &Amp; Daughters

Sinopsis Filem FATHERS & DAUGHTERS

Fathers and Daughters is a love story between a father and daughter living in New York City 25 years apart. The story moves back and forth between the 1980s where Jake Davis, a Pulitzer-winning novelist and widower, struggles with mental illness as he tries to raise his 5-year-old daughter, Katie, and 30-year-old Katie’s life in present-day Manhattan where she battles the demons that stem from her troubled childhood.

Peraduan Tayangan Premiere Filem FATHERS & DAUGHTERS

Sensasi Selebriti dengan kerjasama TGV Pictures ingin menghadiahkan 102 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton di hall LUXE yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
14 Jun 2016 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
9.00 malam

Tempat:
TGV Cinemas 1 Utama, Bandar Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere FATHERS & DAUGHTERS – Budiey.com di TGV Cinemas 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #FathersDaughtersMy

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/TGVPictures & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #FathersDaughtersMy kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pengarah filem FATHERS & DAUGHTERS

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere FATHERS & DAUGHTERS – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere FATHERS & DAUGHTERS – Sensasi Selebriti

Tarikh tutup peraduan:

13 Jun 2016 (Hari Isnin)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada TGV Pictures dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 16 Jun 2016.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/TGVPictures dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel TGV Pictures : www.youtube.com/TGVCinemas

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Premiere With Budiey Filem Fathers &Amp; Daughters

Premiere With Budiey Filem Fathers &Amp; Daughters

Premiere With Budiey Filem Fathers &Amp; Daughters

Premiere With Budiey Filem Fathers &Amp; Daughters

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Promosi Tempat Duduk Percuma Airasia Kembali Lagi

Senarai Program Menarik Sepanjang Ramadan Ini di RTM