in , , ,

Promo: Movie Day Out Bersama Aizat AF5

Anda peminat Aizat AF5? Ingin menonton filem Shrek 3 bersama bintang Akademi Fantasia 5 ini? Kalau jawapannya ya… jangan lepaskan peluang ini untuk bersama menjayakan MOVIE DAY OUT bersama AIZAT yang julung-julung diadakan untuk peminat dan penyokong Aizat.

Salam pada semua pembaca Sensasi Selebriti,

Anda peminat Aizat AF5? Ingin menonton filem Shrek 3 bersama bintang Akademi Fantasia 5 ini? Kalau jawapannya ya… jangan lepaskan peluang ini untuk bersama menjayakan MOVIE DAY OUT bersama AIZAT yang julung-julung diadakan untuk peminat dan penyokong Aizat. Khabarnya, satu dewan telah pun ditempah untuk acara ini!

Info lanjut:
Tayangan Filem Shrek 3 Bersama Aizat

Tarikh:
1 Jun 2007 (Jumaat)

Masa:
Jam 9.00 malam – Berkumpul di TGV, Suria KLCC
Jam 9.50 malam – Tayangan Filem Shrek 3

Harga Tiket:
RM10.00 – Untuk Dewasa
RM5.00 – Untuk Kanak-Kanak

Kepada pembaca yang ingin menyertai MOVIE DAY OUT bersama AIZAT, sila emailkan butiran diri seperti nama, alamat, nombor telefon untuk dihubungi dan sila nyatakan bilangan tiket yang mahu ditempah dan hantarkan kepada:

ketuakampung[at]kasigegar[dot]com

Jom, ramai-ramai kita gegarkan TGV KLCC jam 9 malam hari Jumaat ini! Sensasi Selebriti juga turut dijemput dan akan berada di sana! Thanks Aizoners!

Kasi Gegar….!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Biodata Farawahida Razali

Festival Filem Pelajar Aswara 2007