in , , ,

Promo: Movie Day Out Bersama Aizat AF5

Anda peminat Aizat AF5? Ingin menonton filem Shrek 3 bersama bintang Akademi Fantasia 5 ini? Kalau jawapannya ya… jangan lepaskan peluang ini untuk bersama menjayakan MOVIE DAY OUT bersama AIZAT yang julung-julung diadakan untuk peminat dan penyokong Aizat.

Salam pada semua pembaca Sensasi Selebriti,

Anda peminat Aizat AF5? Ingin menonton filem Shrek 3 bersama bintang Akademi Fantasia 5 ini? Kalau jawapannya ya… jangan lepaskan peluang ini untuk bersama menjayakan MOVIE DAY OUT bersama AIZAT yang julung-julung diadakan untuk peminat dan penyokong Aizat. Khabarnya, satu dewan telah pun ditempah untuk acara ini!

Info lanjut:
Tayangan Filem Shrek 3 Bersama Aizat

Tarikh:
1 Jun 2007 (Jumaat)

Masa:
Jam 9.00 malam – Berkumpul di TGV, Suria KLCC
Jam 9.50 malam – Tayangan Filem Shrek 3

Harga Tiket:
RM10.00 – Untuk Dewasa
RM5.00 – Untuk Kanak-Kanak

Kepada pembaca yang ingin menyertai MOVIE DAY OUT bersama AIZAT, sila emailkan butiran diri seperti nama, alamat, nombor telefon untuk dihubungi dan sila nyatakan bilangan tiket yang mahu ditempah dan hantarkan kepada:

ketuakampung[at]kasigegar[dot]com

Jom, ramai-ramai kita gegarkan TGV KLCC jam 9 malam hari Jumaat ini! Sensasi Selebriti juga turut dijemput dan akan berada di sana! Thanks Aizoners!

Kasi Gegar….!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Biodata Farawahida Razali

Festival Filem Pelajar Aswara 2007