in

PROGRAM LAMAN SANTAI LAGU & FILEM DI ISTANA BUDAYA

Program Laman Santai merupakan daya usaha Kementerian Perpaduan, Kebudayaan, Kesenian dan Warisan  (KPKKW) untuk memupuk sikap menghargai seni budaya negara menerusi persembahan pentas. Program ini dihoskan secara bergilir di kalangan jabatan/agensi di bawah KPKKW. 
 
Tarikh: 20 Disember 2008 (Sabtu)
Masa: 8.00 malam
Tempat: Laman Santai, Istana Budaya, Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur
 
Di antara pengisian program ialah persembahan nyanyian dan tarian sedutan filem tempatan mengikut era dari tahun 1960an hingga masa kini. Antara artis yang akan terlibat ialah pasangan adik-beradik Latif Ibrahim dan Sofia Ibrahim, Hail Amir, pengarah Estet Mamat Khalid dan pelakon filem Estet serta ramai lagi. Manakala pengacaranya ialah Din Beramboi dan Sharifah Shahira. Kuiz dan Cabutan Hadiah Bertuah turut diadakan.
 
Program ini bersifat santai dan pegunjung juga boleh menikmati hidangan seperti teh tarik, roti canai dan lain-lain di samping berhibur.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Filem Dealova Lakonan Jessica Iskandar & Evan Sanders

Ujibakat Program Realiti Ultimate Power Group