in

Apa Yang Uniknya PRISON BREAKOUT RUN di Shah Alam Extreme Park

Korang kena ‘framed’ dalam satu kes jenayah dan tengah menunggu pelaksanna hukuman jenayah. Jadi ini misi untuk Prison Breakout!

Menarik betul tema acara larian 5KM yang akan berlangsung pada 5 November 2017 nanti di Shah Alam Extreme Park. Inisiatif acara larian yang juga menghiburkan. Sebab apa?

Prison Breakout Run

Peserta perlu merempuh pelbagai halangan yang disediakan. Baru adventure! Kalau nak lebih adventure, masuk kategori fighter sebab fighter sahaja boleh ber-battle dengan pihak polis dengan menggunakan water gun di battle zon.

Borang dan tiket penyertaan telah mula dibuka dari sekarang. Beli tiket di http://bit.ly/2tjatwX untuk dapatkan harga istimewa dengan diskaun. Tarikh tutup penyertaan adalah 15 September.

Maklumat lanjut di Facebook Prison Breakout Run.

Prison Breakout Run
Tarikh: 5 November 2017, Ahad
Masa Berlepas: 7 pagi
Tempat: Shah Alam Extreme Park
Tiket: http://bit.ly/2tjatwX

#prisonbreakoutrun #runforfreedom

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Video Muzik PERTAMA KALI Shaa Trending Nombor 3 di Saluran Youtube Malaysia

Jom SAMA-SAMA Raikan 60 Tahun Malaysia Merdeka