in , ,

PRISM+ Umumkan Berita Pelancaran Outlet Terbesar di Aeon Mall Tebrau City

Kedai seluas 1,386 kaki persegi itu akan menawarkan diskaun kedai eksklusif kepada 50 pelanggan pertamanya pada hari pelancarannya

PRISM+, jenama elektronik yang popular, gembira untuk mengumumkan pembukaan cawangan ketujuhnya di Malaysia, di Aeon Mall Tebrau City. Untuk sambutan pembukaan ini, PRISM+ akan menawarkan tawaran eksklusif kepada 50 pelanggan pertama dengan diskaun besar-besaran sehingga RM500 untuk TV dan monitor mereka.

Kedai baru ini adalah yang kedua di Johor Bahru dan akan dibuka untuk orang ramai pada 3 Februari 2024, jam 10 pagi.

PRISM+ Umumkan Berita Pelancaran Outlet Terbesar di Aeon Mall Tebrau City

Terletak di unit tingkat satu F67&68, Aeon Mall Tebrau City, cawangan baru ini mempunyai keluasan 1,326 kaki persegi, menjadikannya kedai runcit PRISM+ terbesar di Malaysia. Acara pelancarannya akan diisi dengan diskaun dan promosi eksklusif untuk pelanggan.

PRISM+ Umumkan Berita Pelancaran Outlet Terbesar di Aeon Mall Tebrau City

Untuk menyambut peristiwa ini, PRISM+ menawarkan promosi hebat kepada 50 pelanggan pertama yang melawat cawangan Aeon Mall Tebrau City pada hari pembukaan. Antara promosi istimewa termasuk:

  • PRISM+ Q55QE-A 55” 4K Google TV pada harga RM1,499
  • PRISM+ Q65QE 65” 4K Android TV pada harga RM2,099
  • X340 PRO 100Hz 34” Pemantau Produktiviti Melengkung Ultrawide pada harga RM1,149
  • X490 49” Ultrawide Curved Gaming Monitor pada harga RM2,499
  • X270 180Hz 27’’ Curved Gaming Monitor pada harga RM599
PRISM+ Umumkan Berita Pelancaran Outlet Terbesar di Aeon Mall Tebrau City

Acara pelancaran besar pada 3 Februari 2024 menjanjikan sambutan yang meriah untuk pengembangan PRISM+ di Johor. Dengan cawangan baru yang bergaya dan luas di Aeon Mall Tebrau City, PRISM+ bertekad untuk meningkatkan pengalaman membeli-belah bagi pelanggan mereka.

“Kami sangat gembira untuk mengumumkan pembukaan cawangan terbesar kami di Aeon Mall Tebrau City. Ini adalah langkah penting bagi PRISM+ dalam memenuhi keperluan pelanggan kami di Malaysia dan kami berharap dapat melayani mereka dengan lebih baik dalam pengalaman membeli-belah luar talian,”

– Eric Kam, Pengarah Negara PRISM+ Malaysia.

Aeon Mall Tebrau City, yang terletak di bandar Johor Bahru yang hidup, menawarkan pengalaman membeli-belah yang unik dengan pelbagai pilihan hiburan dan makanan. Jaraknya yang singkat dari Pusat Bandar Johor Bahru menjadikannya destinasi membeli-belah yang popular di kawasan itu.

Sertai PRISM+ pada 3 Februari 2024, jam 10 pagi, untuk menyaksikan pembukaan cawangan Aeon Mall Tebrau City dan menikmati promosi eksklusif untuk produk elektronik berkualiti tinggi.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ibu Bapa Perlu Rendahkan Ego, Biarlah Semua Anak Kita Rasa Bahagia – Erra 

Suka Gosip Tau, Siti Nurhaliza Tampil Tepis Prasangka Netizen Rumah Tangga Bergolak