in ,

Peraduan Premiere With Budiey Filem GUARDIANS

Bersempena dengan tayangan filem GUARDIANS yang akan berada di pawagam mulai 23 Februari 2017 ini, Budiey dengan kerjasama Rainfilm Sdn Bhd mahu mengajak 40 orang pembaca untuk menonton filem aksi dan superhero yang menarik ini.

Melihat pada trailer kat bawah ni, Budiey berpendapat filem ini sangat menarik dan mengujakan.

Guardian

[pullquote align=”right”]Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem aksi ini bersama beberapa selebriti, Budieyators dan influencers yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, jadi jangan berlengah-lengah lagi, okay?[/pullquote]

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer GUARDIANS yang telah diriliskan di dada Youtube Rainfilm Sdn Bhd.

Peraduan Premiere Filem GUARDIANS

Sensasi Selebriti dengan kerjasama Rainfilm Sdn Bhd ingin menghadiahkan 40 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton filem GUARDIANSAcara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
21 Februari 2017 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
9.00 malam

Tempat:
GSC Mid Valley

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere Filem GUARDIANS – Budiey.com di GSC Mid Valley. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #GuardiansMY



Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.youtube.com/rainfilm www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #GuardiansMY kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Siapakah pengarah filem GUARDIANS? 

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton dan meramalkan filem GUARDIANS kerana – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Premiere Filem GUARDIANS – Sensasi Selebriti

Tarikh tutup peraduan:

20 Februari 2017 (Hari Selasa)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Rainfilm Sdn Bhd dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jom layari serta langgan atau subscribe Youtube Channel Rainfilm Sdn Bhd : www.youtube.com/Rainfilm

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ada Sebab Fattah Amin Lancar 99 KATA-KATA #QALIFMODEN

MTV EMAS 2017 Bakal Berlangsung di Kota London