in

Peraduan Premiere With Budiey Filem MOTHER!

Hai semua pembaca, pada bulan ini, Budiey.com mahu menjemput pembaca dan Budieyators bersama selebriti untuk menonton sebuah filem psiko-thriller yang padat dengan aksi suspen yang cukup mendebarkan iaitu MOTHER!.

Jika anda pengemar filem lakonan terbaik pelakon jelita, Jennifer Lawrence yang pernah menang trofi pelakon terbaik di Oscars , haaaa… filem ini memang khusus untuk tontonan anda!

Sebelum menonton kisah yang cukup menarik ini, Budiey mahu korang tonton trailer filem arahan Darren Aronofsky, MOTHER! di mana anda dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya ditayangkan di pawagam. Beberapa orang selebriti dan influencers juga akan dijemput untuk memeriahkan tayangan ini.

Mother!

Filem ini mengisahkan tentang sepasang suami isteri yang tinggal di sebuah rumah yang terpencil namun ketenangan mereka telah diganggu dengan kehadiran tetamu tidak diundang yang menginap di rumah mereka.

Selain Jennifer Lawrence, filem ini menggandingkan pelakon hebat dari Hollywood iaitu Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, dan ramai lagi.

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer MOTHER! yang telah diriliskan di dada Youtube saluran United International Pictures Malaysia.

Budiey kira, ramai yang super-duper excited nak tengok filem aksi cemas mendebarkan lagi penuh misteri lakonan hebat dari Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis dan ramai lagi ni.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 28 September 2017.

Untuk kalian yang menyukai filem aksi yang padat dengan aksi horror mendebarkan, pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Peraduan Tayangan Premiere MOTHER!

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 89 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

27 September 2017 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

TGV 1 UTAMA, Hall 3

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere MOTHER! – Budiey.com di TGV 1 UTAMA, Hall 3. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #MotherMy

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/uipmalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #MotherMy kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Siapakah pengarah yang mengarah filem MOTHER!

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere MOTHER! – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere MOTHER!  – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

26 September 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada www.facebook.com/UIPMalaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mengkagumkan ini mulai 28 September 2017.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/UIPMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel United International Picture : www.youtube.com/UIPMalaysia

Dapatkan info lanjut di laman website: www.uip.com.my

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ini Dia Senarai Nama 12 Orang Bintang AF Yang Akan Berentap dalam AF MEGASTAR

Peraduan Premiere With Budiey – Filem AMERICAN ASSASSIN