in

Prelude Kemuncak AIM15 di Planet Hollywood & NTV7

Prelude Kemuncak AIM15 untuk tahun ke-3 akan diadakan di Planet Hollywood mulai 3 Januari 2008 hingga 24 April 2008 dari jam 8.30 malam sehingga 9.30 malam. Show yang akan disiarkan secara langsung dan rakaman ini adalah PERCUMA; tiada bayaran masuk dikenakan dan akan disiarkan setiap hari Khamis dengan menampilkan artis popular seperti Dayang Nurfaizah, Raihan, Shima, Waheeda, Noraniza Idris, Fazli Zainal serta ramai lagi. Pada minggu ke-17 pada 1 Mei 2008, sebuah episod istimewa akan disiarkan sempena menjelangnya malam Kemuncak Segala-galanya pada 3 Mei 2008.

Yang lainnya, 2 orang artis jemputan yang terdiri daripada penyanyi solo dan berkumpulan ini akan mempersembahkan tiga buah lagu mereka yang pernah dicalonkan dalam AIM sebelum ini. Show ini akan diiringi oleh 6 pemuzik yang diketuai Acis, selaku pengarah muzik. NTV7 akan memaparkan 3 episod istimewa sempena Hari Memperingati Kekasih  (Valentine’s Day), Awal Muharram dan Maulidur Rasul. Episod-episod ini akan dirakamkan di Planet Hollywood pada bulan Januari dan para penonton dijemput hadir untuk memeriahkan sesi rakaman berikut:

3 Januari – 8.30 pm – Spring dan Shima
4 Januari – 8.30 pm – Dayang Nurfaizah dan Fazli Zainal
7 Januari – 6.00 pm – Raihan dan Waheeda
7 Januari – 8.30 pm – Rabbani dan Nowseeheart
8 Januari – 8.30 pm – Nora
24 Januari – 8.30 pm – Man Bai dan Nurul
31 Januari – Shahrizan dan Lefthanded

[tags]Prelude Kemuncak AIM15, gigs Planet Hollywood, Dayang Nurfaizah, Raihan, Shima, Waheeda, Noraniza Idris, Fazli Zainal, marriages, middlesex university, pemuda umno, putus tunang, tengku shaheera ilani tengku iskandar, adat perkahwinan melayu cina india baju pengantin busana muslim busana pengantin kelas andaman nurul shukor, springs katil, acis, bini, petua malam pertama, tips kawin[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Azam Noryn Aziz Terbit Album Baru Lebih Mengancam

Queer Eye For The Straight Guy Season 3 @ 8TV