in , ,

Polis Evo 3 Berjaya Kutip RM30 Juta Dalam Masa 10 Hari Pertama Tayangan

Filem aksi “Polis Evo 3” telah mencatat jumlah kutipan sebanyak RM30 juta dalam tempoh 10 hari pertama tayangannya di pawagam seluruh negara.

Penerbit Eksekutif filem ini, Raja Jastina Raja Arshad, yang juga merangkap sebagai Naib Presiden Astro Shaw dan Perniagaan Melayu Nusantara, mengatakan bahwa banyak penonton yang mengulang tonton di pawagam dan mereka berharap agar filem ini terus mendapatkan sambutan yang menggalakkan.

Raja Jastina Raja Arshad juga menyatakan bahwa setelah satu minggu tayang di pawagam, mereka menemukan bahwa penonton yang telah menyaksikan filem ini mulai mengulang tonton di pawagam.

Dalam konteks cuti sekolah yang hampir berakhir, mereka berharap “Polis Evo 3” masih menjadi pilihan penonton di luar sana.

Ia juga mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah memilih dan memberikan kepercayaan pada filem “Polis Evo 3”.

“Polis Evo 3” adalah arahan pengarah Syafiq Yusof dan mulai ditayangkan di pawagam pada tanggal 25 Mei. Filem ini memiliki jajaran pelakon hebat seperti Shaheizy Sam, Zizan Razak, Shaarnaz Ahmad, Nora Danish, dan masih banyak lagi.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Aina Abdul Rancang Lancar Album Solo, Bakal Siap Sebelum Konsert

SHILA AMZAH

Lamar Shila Amzah Di Taman Tema, Netizen Tak Sangka Ubai Romantik