in

Pelancaran OST & Trailer Filem PINJAMKAN HATIKU

Pada petang ini, Budiey akan hadir di Pelancaran OST dan Trailer Filem PINJAMKAN HATIKU, sebuah filem terbaru yang dijayakan oleh pelakon lelaki popular Malaysia Shaheizy Sam (Polis Evo, Interchange) digandingkan bersama Ayda Jebat dan Farid Kamil [J Revolusi, Tombiruo]. Acara santai ini berlangsung di Red Box Karaoke, The Garden Mall, Mid Valley City. Untuk info pembaca, ini merupakan filem pertama Ayda Jebat sebagai pelakon utama. Bertuah Ayda sebab digandingkan dengan nama-nama besar yang lain seperti Farid Kamil dan ramai lagi.

Filem Pinjamkan Hatiku ini di bawah arahan Osman Ali yang popular dengan filem seperti Anak Halal, Ombak Rindu dan Jwanita. Selain filem Pinjamkan Hatiku, Osman Ali juga bakal mengeluarkan filem Kau Yang Satu adaptasi dari novel popular. Filem ini diterbitkan dengan kerjasama AuraWhite sebagai penaja utama dan Nuansa Film.

Profil Filem Pinjamkan Hatiku 2017

Bahasa : Melayu [Malaysia]
Genre : Romantik
Pengarah : Osman Ali
Pelakon : Ayda Jebat sebagai Laila Safitri, Shaheizy Sam sebagai Naufal, Farid Kamil sebagai Hasnan, Lia Natalia sebagai Latifah, Normah Damanhuri,
Tarikh Tayangan : 2017

Sinopsis Filem Pinjamkan Hatiku 2017

Laila Safitri [Ayda Jebat] berdepan dilema untuk memilih antara kawan lama, Naufal [Shaheizy Sam] atau Doktor Hasnan [Farid Kamil] yang merawat Naufal ketika sakit.

Teaser Filem Pinjamkan Hatiku 2017

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert MARCELL SIAHAAN LIVE AT KLCC PLENARY HALL

Sacoor Brothers Presents First Theme Of FW2017 Collection