in ,

Photo Siti Nurhaliza Bertudung Alaf Baru Hadhari

Ramai pembaca yang menggesa Budiey siarkan gambar Datin Seri Hajah Siti Nurhaliza bertudung yang lebih jelas dan terang. Mungkin foto-foto ini boleh memuaskan gambar hati korang. Kalau tak puas lagi… korang kena tunggu Budiey ambik gambar diva nombor satu Malaysia ini di Anugerah Juara Lagu ke 22 nanti. Siti Nurhaliza akan tampil dengan gaya tudung yang unik yang akan menjadi trend setter. Khabarnya, fesyen yang akan digayakan oleh Siti Nurhaliza di AJL sama dengan fesyen yang dikenakan oleh Heliza ketika konsert final Akademi Fantasia 5 yang lalu. Samada betul atau tidak… tunggu sahaja 27 Januari ini.

2192532580 81391D6Aaf O | 3

2192533080 3A3D28Acd1 O | 4

2192532910 Cb041Ba0C1 O | 5

[tags]muzik siti, ikon astro, gambar siti nurhaliza bertudung, gambar zarina an-jurie bf, house drama, datuk khalid, konsert amal sheila majid, filem anak, album terbaru fiq mentor, drama tari raja bersiung, gambar hari jadi siti nurhaliza, penyakit siflis, anti-aids, bambino[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

David Teo Mahu Kongsi Petua, Tips Promosi & Rezeki

CJ7 Stephen Chow Meet Fan, Faizal Tahir OVER, Jomstar.com, Gambar Zarina Bogel