in , ,

Photo Romance Romantic Couple Rima Melati & Marcell

Sungguh romantik kan Marcell dengan isteri barunya, Rima Melati Sheila Adams nih. Perkahwinan dan percantuman dua ikon dua buah negara ini telah menimbulkan banyak respon dan feedback dari peminat. Ada yang kata, perkahwinan mereka tak sah dari segi agama Islam dan ada yang setuju kata Rima Melati dan Marcellius Kirana Hamonangan Siahaan memang sepadan walaupun berbeda agama. Macam-macam lagilah komen dari pembaca. Budiey pun kadang-kadang pening. Banyak sekali pendapat yang Budiey terima daripada pembaca.

Dari gambar ini, mereka tampak begitu bahagia dengan hubungan cinta yang terjalin.

Menikah kali kedua, Marcell katanya tak mau berbulan madu. Menikah pun secara sederhana pada 28 Januari lalu. Marcell tengah rancang untuk segera pulang ke Indonesia untuk bersiap sedia berlakon filem dan khabarnya akan buat majlis resepsi untuk famili di sana.

Ketika majlis pernikahan, Marcell tidak ditemani anaknya, Keenan tetapi anak lelaki Rima Melati yang bernama Edga yang comel tu mendampingi pasangan ini. 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Drama Taiwan Miss No Good Lakonan Rainie Yang dan Wilber Pan

Trivia: Perut Bonyot Pelakon Mana Ni?