in , ,

Perlindungan Ekstra untuk Himayan Jelita dalam Pink Dew

Menampilkan corak dan warna baharu

Himaya Malaysia memperkenalkan warna terbaharu untuk rangkaian pelitup muka Himaya H99 Premium Face Respirator iaitu Pink Dew. Selain Chic Vintage, warna baharu ini juga menampilkan Nabila Razali sebagai duta utama. Rekabentuk inovatif H99 direka khas dengan ciri eksklusif; berjalur logam dengan span anti-peluh, direka khas untuk memberikan keselesaan berganda pada bahagian hidung si pemakai.

H99 (Chic Vintage)

Rona manis merah jambu amat sesuai dan selesa digayakan dengan apa jua pakaian buat Himayan Jelita. Rekabentuk headloop Himaya H99 Premium Face Respirator memudahkan pemakai hijab, juga yang menggunakan alatan lain di bahagian telinga seperti alat bantuan pendengaran dan fon telinga. Sesuai untuk kegunaan harian, pelitup muka baharu ini selesa buat pemakai cermin mata kerana tidak mudah menyebabkan berkabus, selain mengurangkan berpeluh pada bahagian muka.

Pink Dew

Himaya H99 Premium Face Respirator juga bakal melancarkan warna dan corak baharu dijangka bermula dari Mac 2022, diwakili duta utama yang berbeza.

H99 Premium Face Respirator_ Pink Dew 4
H99 Premium Face Respirator_ Pink Dew 3

Tentang Himaya Malaysia

Sejak mula beroperasi pada tahun 2020, Himaya sudah melebarkan sayapnya hampir ke seluruh Malaysia dengan jualan secara atas talian, sistem ejen dan pembelian terus di farmasi-farmasi. Produk pertama Himaya bermula dengan pelitup muka 3 lapisan (3ply) dan pelitup muka 4 lapisan (4ply) yang hadir dalam pelbagai warna dan corak yang menarik, sesuai digayakan oleh wanita bertudung.

Untuk pembelian atau maklumat lanjut mengenai produk Himaya, sila layari laman sesawang www.himaya.international atau cari Himayamy di Shopee.

#HimayaMy #H99PinkDew #H99ChicVintage

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Samsung | 8

Bawa Karya Fotografi Anda Ke Tahap Seterusnya Dengan Galaxy A52s 5G

Sean Lee | 9

Catch The Samsung Galaxy S22 Series on TV3’s Master of The Galaxy!