in , ,

Travel Kini Jadi Lebih Mudah Dengan Adanya Telefon Samsung Siri Galaxy S24

Perjalanan selalunya dipenuhi dengan cabaran dan kerumitan yang tidak dijangka, tetapi kini menjadi semakin mudah dengan adanya Siri Samsung Galaxy S24,

Siri Samsung Galaxy S24, dikuasakan oleh Galaxy AI, ialah panduan perjalanan peribadi dalam poket anda menjadikan pengalaman lebih lancar dan lebih mudah diakses berbanding sebelum ini.

Memandangkan hujung minggu di Paris? Terima kasih kepada Sukan Olimpik Musim Panas 2024, yang akan menjadi lebih popular tahun ini, menjadikannya destinasi yang lebih mencabar.

Berikut ialah semua cara Galaxy AI boleh memudahkan perjalanan, daripada merancang dan berkomunikasi dengan lebih baik kepada menemui budaya dan mencipta kenangan indah.

Perjalanan Menjadi Lebih Senang, Terima kasih kepada Samsung Galaxy S24

TIGA BULAN KELUAR: Anda membina jadual perjalanan tiga hari (pintar).

AI boleh membantu menghilangkan keraguan perjalanan dan menjawab soalan, Ke mana saya harus pergi?

Semasa anda menatal melalui media sosial, contohnya, foto yang menonjolkan pameran di Musée d’Orsay Paris menarik perhatian anda. Daripada menukar apl untuk mengetahui lebih lanjut, anda menggunakan ciri Bulatan Galaxy S24 untuk Cari dengan Google, yang membolehkan anda bertindak berdasarkan inspirasi apabila ia menyerang.

Anda tekan dan tahan butang Utama untuk mengaktifkan ciri tersebut. Pengalaman baharu, yang membawa keupayaan AI terbaharu Google kepada pengguna Galaxy, membolehkan anda mencari perkara yang dipaparkan pada skrin anda, termasuk imej, video atau teks. Dengan jari anda atau Samsung S Pen, anda hanya boleh melukis bulatan di sekeliling perkara yang anda ingin tahu — dalam kes ini, siaran media sosial — dan Circle to Search with Google dengan cepat mengeluarkan maklumat yang berkaitan, seperti butiran tentang pameran.

Untuk carian tertentu, ciri ini juga membolehkan anda mendapatkan gambaran keseluruhan dikuasakan AI supaya anda lebih mudah memahami konsep, idea atau topik daripada maklumat berguna yang dikumpulkan dari seluruh web. Dengan cara ini, jauh sebelum perjalanan anda, AI menambah dimensi persediaan baharu, membantu anda mengikuti rasa ingin tahu anda dengan yakin.

Pada Galaxy S24, Circle to Search with Google membolehkan anda mengikuti inspirasi anda secara langsung dan intuitif.

Perjalanan Menjadi Lebih Senang, Terima kasih kepada Samsung Galaxy S24

HARI PERTAMA: Anda membuat sambungan merentasi halangan bahasa, terima kasih kepada penterjemah poket peribadi anda.

Menetap di asrama anda, anda berminat untuk bertemu orang dan mendapatkan semua petua hangat tentang tempat makan dan perkara yang boleh dilihat. Tetapi walaupun perjalanan adalah pengalaman yang menarik, ia boleh menjadi sangat menggembirakan jika anda tidak bercakap bahasa itu. Di kawasan lounge asrama, anda menggunakan ciri Jurubahasa Galaxy S24 untuk mengelakkan perbezaan bahasa dan berbual dengan rakan pengembara anda dalam masa nyata dan secara peribadi, meminta mereka untuk cadangan melihat tapak dengan putaran tempatan. Di satu sisi skrin ialah teks audio yang diterjemahkan orang yang anda bercakap dengannya, dan di sisi lain ialah bahagian perbualan anda yang diterjemahkan untuk mereka.

Setelah membuat rancangan untuk bertemu dengan rakan baharu anda kemudian untuk makan malam di tepi Seine, anda menggunakan ciri Terjemahan Chat untuk kekal berhubung sepanjang hari dan masa pertemuan anda dengan sempurna. Dengan menggabungkan Terjemahan Chat dengan alat Gaya Penulisan Chat Assist, anda boleh melaraskan mesej anda secara automatik untuk memastikan anda menggunakan nada yang mesra dan bukannya nada formal yang tidak sengaja.

Terima kasih kepada AI mudah alih, anda boleh menjadikan perjalanan sebagai pengalaman yang lebih sosial, menjalin hubungan bermakna merentasi halangan bahasa pada masa ini – voilà!

Katakan au revoir kepada halangan bahasa. Terjemahan langsung jurubahasa memudahkan untuk bercakap dengan seseorang dalam bahasa lain.

HARI KEDUA: Anda meneroka makanan dan budaya tempatan, dikuasakan oleh ejen pelancongan digital anda sendiri.

Walaupun percutian yang dirancang terbaik menghadapi masalah, tetapi dengan AI mudah alih, anda sudah bersedia.

Jika anda menyedari anda menempah tiket pameran anda di Musée d’Orsay untuk hari yang salah, contohnya, anda boleh menghubungi pejabat tiket dengan tenang kerana mengetahui anda tidak perlu berbahasa Perancis.

Disokong dalam 17 bahasa termasuk variasi semasa pelancaran, Terjemahan Langsung menghilangkan tekanan dalam penyelesaian masalah dalam bahasa yang berbeza. Galaxy S24 ialah telefon pertama Samsung yang menawarkan terjemahan panggilan dua hala masa nyata dalam apl panggilan asalnya. Apabila anda menelefon muzium, apl panggilan menawarkan anda pilihan untuk melancarkan Terjemah Langsung, yang menyediakan kedua-dua terjemahan teks dan audio serta-merta.

Ciri ini juga berfungsi untuk orang di hujung talian yang lain, tidak kira sama ada mereka menggunakan peranti Galaxy, membolehkan anda menempah semula tiket anda semudah yang anda lakukan di rumah dan keluar untuk hari yang penuh dengan seni dan budaya .

HARI KETIGA: Apabila perjalanan anda semakin hampir, telefon berkuasa AI anda membantu anda memperhalusi gambar percutian anda.

Tidak lama kemudian, anda mengalami pain au chocolat yang terakhir di boulangerie di Lapangan Terbang Charles de Gaulle, mengimbas kembali hujung minggu anda yang terlalu ringkas di City of Lights.

Anda ingin menghantar foto kumpulan anda semua kepada rakan asrama anda di hadapan Menara Eiffel, tetapi orang yang lalu lalang yang berniat baik yang mengambilnya mendapat sedikit gubahan. Menara Eiffel condong pada sudut, dan kumpulan anda berada di sebelah kanan dan bukannya di tengah. Dengan Edit Generatif, anda boleh melangkaui sempadan foto

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Suami Isteri Bergabung Mencipta Pencuci Mulut Yang Enak ‘Dessert Lab’

LEGOLAND

LEGOLAND Malaysia Kini Siap sedia untuk Brick-tastic 2024 Yang Lebih Meriah!