in , ,

Perbandingan Saiz iPhone 12 dengan Model iPhone Sebelum Ini

Berbaki beberapa bulan sahaja lagi sebelum pelancaran rasmi model terbaru Apple iPhone, dapat dilihat semakin banyak ura-ura yang tertiris dan terbaru, sebuah model prototaip memperlihatkan iPhone 12 5.4-inci mulai dikongsikan kepada orang ramai.

Apple merancang untuk melancarkan iPhone 12 pada musim gugur ini yang dikhabarkan akan hadir dalam 3 saiz yang berbeza: 5.4 “, 6.1” dan 6.7 “. Ukuran tengah (6.1”) sepadan dengan iPhone 11 yang sedang dihantar sekarang, tetapi dua yang lain saiz akan sama sekali baru.

Pada hujung minggu, terdapat kegembiraan mengenai berita baik tentang iPhone bersaiz 5.4 ” iPhone 12‌ yang baru dibandingkan dengan iPhone SE yang asal. Mereka yang berharap untuk iPhone yang lebih kecil melihat model 5.4″ sebagai pengganti mungkin dari iPhone iPhone asli dari satu. penggunaan tangan.

Perbandingan Saiz iPhone 12 dengan Model iPhone Sebelum Ini

Menerusi rekaan model iPhone 12 5.4-inci yang tertiris, seorang pengguna telah membandingkan saiz iPhone terbaru dengan iPhone SE generasi pertama bersama iPhone 7. Siapa sangka, di sebalik penawaran skrin yang lebih besar, iPhone 12 5.4-inci tampil dengan saiz yang lebih kecil berbanding iPhone 7.

Kami dapat memperoleh model boneka iPhone yang telah beredar di China. Model-model tersebut didasarkan pada skema bocor dari iPhone 12 yang akan datang dan oleh itu dipercayai mewakili ukuran peranti baru.

Perbandingan Saiz iPhone 12 dengan Model iPhone Sebelum Ini

Kembalinya rekaan berbentuk kotak seakan iPhone 5 antara yang menggembirakan ramai peminat Apple dimana model dengan rekaan kotak dilaporkan lebih selesa untuk digunakan. Difahamkan model prototaip iPhone 12 5.4-inci ini sedia untuk didapatkan di Taobao ketika ini.

Apple iPhone 12 dijangka bakal disertakan dengan processor Apple A14 dalam menawarkan kuasa pemprosesan yang lebih tinggi buat para pengguna. Kualiti kamera juga antara yang ditingkatkan pada model iPhone 12 Pro dan Pro Max. 

Sama-sama kita nantikan pengumuman lanjut daripada pihak Apple apabila mula dilancarkan secara rasmi pada September ini.

What do you think?

57 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Safiey Illias Buat Rawatan Kosmetik RM1 Juta Hingga RM2 Juta

Nuseir Yassin Announces New Spotify Original Podcast ‘Nas Talks’