in ,

Peraduan Tayangan Premiere Filem TERMINATOR GENISYS 3D

Hai semua pembaca Budiey.com yang setia, rasanya… ini adalah antara peluang untuk pembaca semua menonton filem aksi yang dinantikan oleh ramai pengikut filem Terminator… terbaru filem ini mengangkat kisah penuh kejutan dan suspen berjudul TERMINATOR GENISYS dan anda sekalian bertuah kerana dapat menonton secara 3D sebelum ianya dibawa ke pawagam untuk tontonan ramai.

Kalau nak tahu, filem yang pernah bikin fenomena ini akan menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 2 Julai 2015. Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem lakonan Arnold Schwarzenegger ini? Caranya ada kat bawah ni, okay?

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer TERMINATOR GENISYS yang telah diriliskan di dada Youtube saluran United International Pictures Malaysia.

Nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 2 Julai 2015.

Untuk kalian yang menyukai filem aksi pertarungan yang mengujakan ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Terminator Genysis

Sinopsis TERMINATOR GENISYS :

When John Connor (Jason Clarke), leader of the human resistance against Skynet, sends Kyle Reese (Jai Courtney) back to 1984 to protect his mother, Sarah (Emilia Clarke), from a Terminator assassin, an unexpected turn of events creates an altered timeline. Instead of a scared waitress, Sarah is a skilled fighter and has a Terminator guardian (Arnold Schwarzenegger) by her side. Faced with unlikely allies and dangerous new enemies, Reese sets out on an unexpected new mission: reset the future.

Genre: Action / Adventure / Sci-Fi
Director: Alan Taylor
Cast: Emilia ClarkeArnold SchwarzeneggerJai CourtneyJason ClarkeMatt SmithAaron V. WilliamsonJ.K. Simmons

Peraduan Tayangan Premiere Filem TERMINATOR GENISYS (in 3D)

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 97 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

30 June 2015

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.15 malam

Tempat:

GSC 1Utama, Bandar Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere TERMINATOR GENISYS – Budiey.com di GSC 1 Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/uipmalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #Terminator kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon yang membintangi filem TERMINATOR GENISYS

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere TERMINATOR GENISYS – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere Filem TERMINATOR GENISYS 3D – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

28 Jun 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada www.facebook.com/UIPMalaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menggelikan hati ini mulai 2 Julai 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/UIPMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel United International Picture : www.youtube.com/UIPMalaysia

Dapatkan info lanjut di laman website: www.uip.com.my

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Terminator Genisys 3D

Terminator Genisys 3D

Terminator Genisys 3D

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Zulin Aziz Hilang Dituduh Guna Bomoh Pikat Ariz

Budiey Cyrill Hassan | 18

Sekitar Premiere With Budiey Menonton Filem MINIONS 3D