in , ,

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Menonton VACATION

Nah! Ini adalah hadiah Budiey istimewa buat semua Budieyators, pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini!

Anda nak menghadiri Tayangan Premiere VACATION anjuran Budiey.com bersama beberapa orang selebriti dan artis terkenal yang dijemput khas? Kalau anda boleh hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem kelakar giler yang penuh dengan aksi dramatik yang pastinya membuatkan korang tak kering gusi. Sebanyak 170 tempat duduk disediakan untuk anda semua. Mesti meriahkan menonton filem ni ramai-ramai, kan? Haa, barulah happening.

Filem komedi VACATION ini akan menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 27 Ogos 2015.

VACATION

Sinopsis Filem VACATION:

The next generation of Griswolds is at it again. New Line Cinema’s “Vacation,” starring Ed Helms (“The Hangover” films) and Christina Applegate (the “Anchorman” films), takes the family on the road for another ill-fated adventure. The film marks the directorial debut of Jonathan Goldstein & John Francis Daley. 

Following in his father’s footsteps and hoping for some much-needed family bonding, a grown-up Rusty Griswold (Helms) surprises his wife, Debbie (Applegate), and their two sons with a cross-country trip back to America’s “favorite family fun park,” Walley World. What could go wrong?

Rounding out the cast are Skyler Gisondo (“Night at the Museum: Secret of the Tomb,” “Hard Sell”) and Steele Stebbins (“A Haunted House 2”) as Rusty’s sons, James and Kevin; with Chris Hemsworth (the “Thor” films) in the role of Stone Crandall, Rusty’s irritatingly successful brother-in-law; Leslie Mann (“The Other Woman”) as Stone’s wife, Rusty’s sister, Audrey; and Beverly D’Angelo and Chevy Chase as Ellen and Clark Griswold from the classic “Vacation” comedies. 

Goldstein & Daley (“Horrible Bosses,” “Cloudy with a Chance of Meatballs 2”) wrote the script, based on characters created by John Hughes. David Dobkin (“The Judge,” “Wedding Crashers”) and Chris Bender (“We’re the Millers,” “Horrible Bosses 2”) produced “Vacation,” with Marc S. Fischer, Jeff Kleeman, Toby Emmerich, Richard Brener, Samuel J. Brown and Dave Neustadter serving as executive producers.

The directors’ behind-the-scenes creative team also included director of photography Barry Peterson (the “Jump Street” films, “We’re the Millers”), production designer Barry Robison (“Wedding Crashers,” “Pitch Perfect”), editor Jamie Gross and costume designer Debra McGuire (“Ted”). The music is by Mark Mothersbaugh.

New Line Cinema presents A Benderspink/Big Kid Pictures Production, “Vacation.” It will be distributed by Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment company. This film has been rated R for crude and sexual content and language throughout, and brief graphic nudity.

Peraduan Tayangan Premiere Filem VACATION

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 170 pass tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

10 Ogos 2015 (Hari Isnin)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.15 malam

Tempat:

GSC Cinemas 1Utama, Bandar Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere VACATION – Budiey.com di GSC Cinemas 1Utama, Bandar Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. Hanya followers Budiey.com sahaja yang layak menyertai peraduan ini

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/warnerbrosmalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #VACATION kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua orang pelakon utama dalam filem VACATION

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere VACATION – Sensasi Selebriti kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Tayangan Premiere VACATION – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

9 Ogos 2015 (Hari Ahad)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email..

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Warner Bros Malaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menggeletek jiwa ini mulai 27 Ogos 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/warnerbrosmalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Warner Bros. Pictures : www.youtube.com/WarnerBrosPictures

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Aplikasi JOOX Kini Trending di Malaysia

cyrill hassan hasmasharil hassan

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey THE BLACK DEATH