in , ,

Peraduan Premiere With Budiey – SMURFS THE LOST VILLAGE

Salam semua pembaca Budiey.com, sebuah filem animasi yang cukup menarik berjudul SMURFS THE LOST VILLAGE akan menemui penonton tidak lama lagi. Untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu memberikan 96 tiket menonton secara percuma di malam tayangan Premiere With Budiey – SMURFS THE LOST VILLAGE.

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 6 April 2017.

Untuk kalian yang menyukai filem yang mencuit hati ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Smurfs The Lost Village

Sinopsis

In this fully animated, all-new take on the Smurfs, a mysterious map sets Smurfette and her best friends Brainy, Clumsy and Hefty on an exciting and thrilling race through the Forbidden Forest filled with magical creatures to find a mysterious lost village before the evil wizard Gargamel does. Embarking on a rollercoaster journey full of action and danger, the Smurfs are on a course that leads to the discovery of the biggest secret in Smurf history!

Directed by: 
Kelly Asbury

Produced by:
Jordan Kerner

Cast:
Demi Lovato (Smurfette)
Rainn Wilson (Gargamel)
Joe Manganiello (Hefty)
Jack McBrayer (Clumsy)
Danny Pudi (Brainy)
with Mandy Patinkin (Papa Smurf)

Smurfs The Lost Village

Peraduan Premiere With Budiey – Filem SMURFS THE LOST VILLAGE

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 96 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

5 April 2017 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

GSC Pavilion KL

Anda ingin hadir ke acara santai ini? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere SMURFS THE LOST VILLAGE – Budiey.com di GSC Pavilion KL.

Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan? Pemenang dipilih berdasarkan slogan PALING KREATIF.

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #SmurfsMovie

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah dan seterusnya dapat menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah barangan merchandise ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon suara yang membintangi filem SMURFS THE LOST VILLAGE

2. Apakah tagline filem SMURFS THE LOST VILLAGE?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Jika saya ditakdirkan menjadi SMURFS, saya akan …. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Peraduan Premiere With Budiey – SMURFS THE LOST VILLAGE

Tarikh tutup peraduan:

4 April 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mencuit hati dan menghiburkan jiwa ini mulai 6 April 2017.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Smurfs The Lost Village

Smurfs The Lost Village

Smurfs The Lost Village

Smurfs The Lost Village

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AirAsia Acquires 50% Stake in Touristly Travel

Anis Al-Idrus Pengacara Program Kafe.com di TV1