in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Menonton Filem THE COMMUTER

Sempena dengan tayangan filem aksi berjudul THE COMMUTER yang akan berada di pawagam mulai 11 Januari 2018, Budiey ingin menghadiahkan semua pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini tiket untuk anda menghadiri Premiere With Budiey menonton filem lakonan hebat dari pelakon Liam Neeson.

Pasti korang pun rasa teruja untuk menonton aksi mengujakan dalam filem ini dan menulis pendapat jujur korang di Facebook dan Instagram.

Jadi, jika korang ingin menghadiri Tayangan Premiere THE COMMUTER anjuran Budiey.com bersama beberapa orang selebriti, artis dan influencers terkenal yang dijemput khas, apa kata sertai peraduan ini sekarang!

Jom kita tonton trailer ini dan jangan lupa untuk kongsikan di laman sosial korang:

https://youtu.be/p7uxHhZxdsQ

[dropcap]S[/dropcap]ebanyak 200 tempat duduk disediakan untuk anda semua. Mesti meriahkan menonton filem hebat ni ramai-ramai, kan? Haa, barulah happening.

Filem yang diarahkan oleh Jaume Colle-Serra ini dilakonkan oleh pelakon hebat iaitu Vera Farmiga, Liam Neeson (pelakon utama), Patrick Wilson, Sam Neill, Elizabeth Mc Govern

Filem ini menceritakan tentang seorang lelaki bernama Liam Veeson, dia adalah seorang usahawan terkenal yang selalu sibuk. Dari sinilah bermulanya klimaks dalam filem ini di mana watak Liam Neeson nampak begitu stress, jika ia tidak melakukan sesuatu, komuter yang dinaikinya akan mengalami kecelakaan dan nyawa ribuan orang pun terancam. Dia harus bertindak segera untuk menyelamatkan keadaan.

Kemudian hari, sebuah peristiwa terjadi di dalam Commuter dan pemuda ini menjad saksi terjadinya konpirasi jenayah ketika pulang dari pejabatnya tersebut. Mengetahui sebuah perancangan tanpa sengaja dari satu golongan orang berniat untuk menghancurkan keretapi.

Dari sudut lain Liam Neeson harus melakukan sesuatu untuk menghentikan rancangan jahat tersebut. Bagi yang ingin tahu tentang kisah selanjutnya dalam filem The Commuter, kenalah tonton sendiri ya.

Filem ini bakal beraksi di pawagam mulai 11 Januari 2017.

Pastinya ramai yang menantikan pertempuran hebat dengan aksi dari pelakon-pelakon kelas A ini kan?

The Commuter

Sinopsis Filem THE COMMUTER

Jenis Film : Drama, Jenayah, Misteri

Durasi : 104 menit

Negara Asal : Amerika

Sutradara : Jaume Collet-serra

Penulis Naskah : Philip De Blasi, Byron Willinger

Produser : Michael Dreyer, Andrew Rona, Alex Heineman

Produksi : Lionsgate

Pemain : Liam Neeson, Vera Farmiga, Sam Neill, Jonathan Banks, Elizabeth Mcgovern

The Commuter

Peraduan Tayangan Premiere Filem THE COMMUTER

[dropcap]S[/dropcap]ensasi Selebriti ingin menghadiahkan 200 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

9 Januari 2018 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

GSC 1 Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere THE COMMUTER – Budiey.com di GSC 1 Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #TheCommuterMY

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  Anda perlu menjadi followers Budiey di media sosial.

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/foxmovies.my & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #TheCommuterMY kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook dan di Instagram. Tapi sebaik-baiknya di Instagram & Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pengarah filem THE COMMUTER

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere THE COMMUTER – Sensasi Selebriti kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Tayangan Premiere THE COMMUTER – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

8 Januari 2018

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Twentieth Century Fox Film dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 11 Januari 2018.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/foxmovies.my dan langgan / subscribe Youtube Channel Fox Malaysia : www.youtube.com/FoxMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

The Commuter

The Commuter

The Commuter

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

GRAMMY® Nom Kesha Unveils Cover OF THE GREATEST SHOWMAN’S – THIS IS ME

Video Khai Bahar Malu Mic Terbalik Ketika Program MeleTOP Jadi Viral