in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Filem THE SECRET LIFE OF PETS

Salam semua pembaca Budiey.com yang budiman,

Bagi memeriahkan lagi acara Premiere With Budiey pada bulan September 2016 ini, Budiey.com ingin menjemput Budieyators semua bersama selebriti untuk menonton sebuah filem animasi kiut muit yang comel yang sememangnya ditunggu-tunggu oleh semua iaitu THE SECRET LIFE OF PETS.

Sebelum apa-apa, Budiey mahu korang tonton trailer filem arahan Chris Renaud dan Yarrow Cheney ini, THE SECRET LIFE OF PETS di mana anda dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa ke pawagam. Beberapa orang selebriti dan influencers juga akan dijemput untuk memeriahkan tayangan ini.

The Secret Life Of Pets

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer THE SECRET LIFE OF PETS yang telah diriliskan di dada Youtube saluran United International Pictures Malaysia.

Budiey kira, ramai yang super-duper excited nak tengok filem animasi Hollywood yang dengan babak lucu dan aksi yang mencuit hati ni.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem lakonan suara Lake Bell, Kevin Hart dan Ellie Kemper ini yang akan berada di pawagam mulai 8 September 2016.

Untuk kalian yang menyukai filem animasi yang comel, pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Sinopsis Filem THE SECRET LIFE OF PETS

Filem The Secret Life of Pets merupakan sebuah filem animasi yang mengambil tempat di sebuah gedung apartmen bernama Manhattan. Filem The Secret Life of Pets 2016 juga menceritakan tentang kisah seekor haiwan bernama Max yang pada awalnya sangat disayangi oleh tuannya, akan tetapi semua itu berubah seketika waktu tuannya membawa pulang seekor anjing jenis Bastar yang kotor dan diberi nama dengan Duke. Kemudian di pemiliknya pun keawalan kerana kedua haiwan peliharaannya selalu saja bertengkar dan akhirnya si pemilik memutuskan untuk memelihara seekor kelinci yang diberi nama Snowball yang kemudian membangun sebuah keluarga haiwan yang ditinggalkan.

Peraduan Tayangan Premiere THE SECRET LIFE OF PETS

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 146 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

30 Ogos 2016 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.15 malam

Tempat:

TGV 1 UTAMA

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere THE SECRET LIFE OF PETS – Budiey.com di TGV 1 UTAMA. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #TheSecretLifeOfPets

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/uipmalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #TheSecretLifeOfPets kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan seorang pelakon utama filem THE SECRET LIFE OF PETS

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere THE SECRET LIFE OF PETS – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere THE SECRET LIFE OF PETS – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

29 Ogos 2016

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada www.facebook.com/UIPMalaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mengkagumkan ini mulai 8 September 2016.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/UIPMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel United International Picture : www.youtube.com/UIPMalaysia

Dapatkan info lanjut di laman website: www.uip.com.my

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Budiey | 24

Tentang DYSON PURE COOL LINK Yang Anda Patut Tahu

Ulasan Penonton Filem KUBO & THE TWO STRINGS