in , ,

Peraduan Premiere With Budiey – Filem THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE

Hai semua pembaca…. Budiey.com dengan kerjasama TGV Pictures akan menganjurkan pula Premiere With Budiey menonton sebuah filem animasi yang sangat lucu dengan aksi pengembaraan yang menarik iaitu THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE.

Budiey nak mengajak anda semua menonton sebuah filem yang wajib ditonton ini di mana anda yang hadir dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa masuk ke pawagam.

The Nut Job 2: Nutty By Nature

[dropcap]K[/dropcap]alau nak tahu, filem arahan Cal Brunker ini bakal menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 10 Ogos 2017.

[pullquote align=”right”]Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem yang penuh dengan babak yang sarat dengan unsur komedi yang tak buat korang tak kering gusi ini bersama beberapa selebriti, Budieyators dan influencers yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, jadi jangan berlengah-lengah lagi, okay?[/pullquote]

Jadi, jangan berlengah lagi ya untuk menonton filem ini nanti. Filem ini dilakonkan oleh Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan, Isabela Moner dan ramai lagi.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam, okay?

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE yang telah diriliskan di dada Youtube TGV Pictures.

Apa pendapat anda dengan trailer ni? Menarik tak?

Untuk kalian yang menyukai filem bergenre komedi yang Budiey kira bakal mencipta satu fenomena sebab ia padat dengan aksi mendebarkan pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

The Nut Job 2: Nutty By Nature

Sinopsis Filem THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE

Surly and Buddy are back for an exciting sequel to the 2014 hit animated film, THE NUT JOB with voice talent from Will Arnett, Maya Rudolph, Katherine Heigl, and Jackie Chan—along with Isabela Moner, Gabriel Iglesias, Bobby Moynihan, Bobby Cannavale, Peter Stormare, and Jeff Dunham.

The animals learn that the evil Mayor is going to demolish Liberty Park and build an amusement park in its place. They need to work fast and find a way to stop him before they lose their sanctuary forever. “For the park!”

Surly and the rest of the gang are back, and find themselves in an even more hilarious, nutty, and epic 3D stereo adventure.

Peraduan Tayangan Premiere Filem THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE

Sensasi Selebriti dengan kerjasama TGV Pictures ingin menghadiahkan 100 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton dan boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
8 Ogos 2017 (Selasa)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
9.00 malam

Tempat:
TGV 1 Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE – Budiey.com di TGV 1 Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #TheNutJob2

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/TGVPictures & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #TheNutJob2 kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.


Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pengarah filem ini.

2. Apakah genre filem ini.

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE

Tarikh tutup peraduan:

7 Ogos 2017 (Isnin)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada TGV Pictures dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 10 Ogos 2017.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/TGVPictures dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel TGV Pictures : www.youtube.com/TGVCinemas

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

The Nut Job 2: Nutty By Nature

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sinopsis Telemovie Madu 3 Suku Lakonan Eizlan Yusof

Zizie Ezette & Suami Bakal Terima Anak Kembar