in ,

Peraduan Premiere With Budiey – Filem KONG: SKULL ISLAND

Kepada semua Budieyators dan selebriti, ini adalah hadiah dari Budiey istimewa buat semua pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini!

Anda nak menghadiri Tayangan Premiere With Budiey Filem KONG: SKULL ISLAND – Budiey.com bersama beberapa orang selebriti dan artis terkenal yang dijemput khas? Kalau anda boleh hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem ini.

Jom tonton dulu trailer filem ini:

https://youtu.be/44LdLqgOpjo

Sebanyak 100 tempat duduk disediakan untuk anda semua. Mesti meriahkan menonton filem aksi ni ramai-ramai, kan? Haa, barulah happening.

Filem KONG: SKULL ISLAND ini akan menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 9 Mac 2017.

Kong: Skull Island

Sinopsis Filem KONG: SKULL ISLAND:

A team of explorers and soldiers travel to an uncharted island in the Pacific, unaware that they are crossing into the domain of monsters, including the mythic Kong.

Peraduan Tayangan Premiere Filem KONG: SKULL ISLAND

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 100 pass tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

7 Mac 2017 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.30 malam

Tempat:

GSC Mid Valley

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Kong: Skull Island

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere KONG: SKULL ISLAND – Budiey.com di GSC Mid Valley. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #KongSkullIslandMY

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. Hanya followers Budiey.com sahaja yang layak menyertai peraduan ini

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/warnerbrosmalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #KongSkullIslandMY kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

  1. True or false? Kong: Skull Island was filmed on location in Vietnam, Hawaii, and Australia.
  2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere KONG: SKULL ISLAND – Sensasi Selebriti kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Tayangan Premiere KONG: SKULL ISLAND – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

6 Mac 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Warner Bros Malaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang mendebarkan ini mulai 9 Mac 2017.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/warnerbrosmalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Warner Bros. Pictures : www.youtube.com/WarnerBrosPictures

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Kong: Skull Island

Kong: Skull Island

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

TV2 Siar Red Cliff 2 Arahan John Woo

Dreamworks Kung Fu Panda Village Bakal Dibuka di Sunway Pyramid