in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Filem CENTRAL INTELLIGENCE

Salam semua pembaca Budiey.com yang budiman,

Bagi memeriahkan lagi acara Premiere With Budiey pada bulan Jun 2016 ini, Budiey.com ingin menjemput Budieyators semua bersama selebriti untuk menonton sebuah filem aksi lakonan gabungan dua orang pelakon yang cukup serasi iaitu Dwayne Johnson dan Kevin Hart dan pastinya membuatkan korang tak kering gusi menontonnya. Filem yang Budiey maksudkan ialah filem CENTRAL INTELLIGENCE.

Sebelum apa-apa, Budiey mahu korang tonton trailer filem penuh aksi dan kelakar ini, CENTRAL INTELLIGENCE di mana anda dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa ke pawagam. Beberapa orang selebriti dan influencers juga akan dijemput untuk memeriahkan tayangan ini.

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer CENTRAL INTELLIGENCE yang telah diriliskan di dada Youtube saluran United International Pictures Malaysia.

Budiey kira, ramai yang super-duper excited nak tengok movie Hollywood yang dengan drama, aksi serta komedi yang menarik ni.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 16 Jun 2016.

Untuk kalian yang menyukai filem aksi, pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Central Intelligence

Sinopsis Filem CENTRAL INTELLIGENCE

Genre: Action Comedy
Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Aaron Paul, Danielle Nicolet
Directed by: Rawson Marshall Thurber
Screenplay by: Ike Barinholtz, David Stassen and Rawson Marshall Thurber
Story by: Ike Barinholtz & David Stassen
Produced by: Scott Stuber, Peter Principato, Paul Young, Michael Fottrell
Executive Producers: Ed Helms, Samuel J. Brown, Michael Disco

Dwayne Johnson and Kevin Hart star in the action comedy Central Intelligence, for New Line Cinema and Universal Pictures.

The story follows a one-time bullied geek who grew up to be a lethal CIA agent (Johnson), coming home for his high-school reunion. Claiming to be on a top-secret case, he enlists the help of the former “big man on campus” (Hart), now an accountant who misses his glory days. But before the staid numbers-cruncher realizes what he’s getting into, it’s too late to get out, as his increasingly unpredictable new friend drags him through a world of shoot-outs, double-crosses and espionage that could get them both killed in more ways than he can count.

Central Intelligence also stars Oscar® nominee Amy Ryan (Gone Baby Gone), Aaron Paul (TV’s Breaking Bad) and Danielle Nicolet (TV’s The Game). The film is directed by Rawson Marshall Thurber (We’re the Millers, Dodgeball).

The screenplay is by Ike Barinholtz & David Stassen and Rawson Marshall Thurber, from a story by Ike Barinholtz & David Stassen. It is produced by Scott Stuber (Ted), Peter Principato (TV’s Black-ish), Paul Young (Black-ish) and Michael Fottrell (Furious Seven). Serving as executive producers are Ed Helms, who worked with Thurber on We’re the Millers, Samuel J. Brown and Michael Disco.

Peraduan Tayangan Premiere CENTRAL INTELLIGENCE

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 79 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

14 Jun 2016 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.15 malam

Tempat:

GSC 1 UTAMA

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere CENTRAL INTELLIGENCE – Budiey.com di GSC 1 UTAMA. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #CentralIntelligence

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/uipmalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #CentralIntelligence kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pelakon utama filem CENTRAL INTELLIGENCE

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere CENTRAL INTELLIGENCE – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere CENTRAL INTELLIGENCE – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

13 Jun 2016

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada www.facebook.com/UIPMalaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mengkagumkan ini mulai 16 Jun 2016.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/UIPMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel United International Picture : www.youtube.com/UIPMalaysia

Dapatkan info lanjut di laman website: www.uip.com.my

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Cara Mudah Dapatkan Merchandise WARCRAFT

Hafidz Roshdi Beri Amaran Pembuka Akaun Instagram Palsu Isterinya