in ,

Peraduan Menangi Tiket Showcase Nora Ariffin ANUGERAH

Minggu lepas, Budiey ada menyiarkan tentang berita Nora Ariffin, beliau yang kini sedang sibuk membuat persiapan dan latihan di studio untuk sebuah showcase terbarunya, iaitu “NORA ANUGERAH” AT TLC yang akan berlangsung selama tiga hari berturut-turut di Theater Lounge Cafe. Hari ini, Budiey ingin memberi peluang kepada anda untuk memenangi tiket menonton persembahan Nora Ariffin secara live… haa ada 6 keping tiket untuk diberikan ni, nak tak?

Showcase yang akan berlangsung selama 2 jam ini akan bermula dari jam 9 malam pada hari Jumaat 15, Sabtu 16 dan Ahad 17 Januari 2016.

Untitled

Showcase Nora Ariffin ANUGERAH di Theatre Lounge Cafe

[dropcap]K[/dropcap]epada semua peminat-peminat Nora yang merindui suara lunak merdunya, menjiwai lagu-lagu beliau serta mengimbau kembali kenangan-kenangan lama… inilah masa yang dinantikan. Nora kini kembali untuk anda.

Nora bakal menghiburkan peminat-peminat setia dengan 15 hingga 20 lagu-lagu hits beliau seperti Hanya Satu, Dendam Dalam Diam, Naluri, Menyemai Cinta Bersamamu, Jentayu, Di Persimpangan Dilema dan banyak lagi. Tidak ketinggalan juga lagu-lagu pilihan beliau seperti, I Have Nothing, Hello, Broken Vow & lain-lain lagi. Showcase ini juga akan menampilkan beberapa artis jemputan yang istimewa.

Pengarah muzik showtime ini adalah penggubah muzik dan pianist wanita tersohor, Sze Wan yang memang berpengalaman luas dalam bidang produksi muzik secara live di tanah air dan juga di Asia.

Tempah dan dapatkan tiket anda sekarang! Tempat duduk terhad.

Untuk tempahan, anda boleh layari : http://www.theatreloungecafe.com
atau hubungi HudHudMedia :
Miss Janah di talian 03 78755449
Email : [email protected]
cc to : [email protected]

Nora’s website: www.nora.my
FB: Nora Ariffin
IG: @itsnoraariffin

Peraduan Menangi Tiket Showcase Nora Ariffin ANUGERAH

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan merakam video anda menyanyikan sebuah lagu nyanyian Nora Ariffin berdurasi 15 saat dan upload video tersebut ke Instagram anda. Jangan lupa tag @budiey dan @itsnoraariffin pada video tersebut. Video yang kreatif akan mendapat peluang untuk menang tiket. Kemudian, cipta slogan dan hantar juga emel penyertaan. Setel!

Seorang pemenang akan mendapat 1 keping tiket sahaja untuk hadir di Showcase Nora Ariffin ANUGERAH di Theater Lounge Cafe.

Ingat hashtag ini: #ShowcaseNoraAnugerahTLC

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai peraduan ini dan komenlah apa pendapat anda tentang showcase ini di ruangan komen berdasarkan artikel ini. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/nora.ariffinwww.facebook.com/budieydotcom

2. Rakam Video Nyanyian Anda Berdurasi 15 saat dan muatnaik ke Instagram

Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan merakam video anda menyanyikan sebuah lagu nyanyian Nora Ariffin berdurasi 15 saat dan upload video tersebut ke Instagram anda. Jangan lupa tag @budiey dan @itsnoraariffin serta hashtag: #ShowcaseNoraAnugerahTLC pada video tersebut. Oh jangan lupa caption tu, korang kena cipta slogan. Video yang kreatif akan mendapat peluang untuk menang tiket.

2. Cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #ShowcaseNoraAnugerahTLC. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu menang tiket #ShowcaseNoraAnugerahTLC kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Slogan: Saya mahu menang tiket #ShowcaseNoraAnugerahTLC kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Menangi Tiket Showcase Nora Ariffin ANUGERAH

Tarikh tutup peraduan:

12 Januari 2016

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Nora Ariffin dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Apa Kata Selebriti Tentang Children Islamic Center (CIC)

Intekma Resort Tawar Potongan Harga Sempena Cuti Hujung Tahun