in

Intekma Resort Tawar Potongan Harga Sempena Cuti Hujung Tahun

Bersempena dengan cuti hujung tahun 2015, Intekma Resort menawarkan diskaun sebanyak 30% untuk setiap tempahan bilik. Jadi, tunggu apa lagi, pergilah bercuti, inilah masa yang sesuai untuk bersama keluarga sementara tawaran tamat pada 31 Disember 2015.

Budiey dah pun buat tempahan. Nak bercuti sempena tahun baru 2016 ni. Book pada 31 Disember. So, siapa nak join Budiey tu, DM kat Facebook okay?

3 Days Left For @Intekmaresort Year End Discount. 30% Off For All Rooms. Book Now, Offer Lasts Till Dec 31 2015.   Website: Www.intekmaresort.com.my Hotline: +603 5522 5000   @Intekmaresort @Intekmaresort @Intekmaresort  #Intekma #Intekmaresort #Ircc #Hot

3 days left for @intekmaresort year end discount. 30% off for all rooms. Book now, offer lasts till Dec 31 2015.

Website: www.intekmaresort.com.my
Hotline: +603 5522 5000

@intekmaresort
@intekmaresort
@intekmaresort

#intekma #intekmaresort #ircc #hotel #resortwithinthecity #shahalam #uitm #holiday #vacation #getaway #escape #campaign #awareness

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Menangi Tiket Showcase Nora Ariffin ANUGERAH

Yang Menarik Tentang CouponXcess