in

Peraduan Menangi Pakaian Baru Selamat Setahun

InnerShine® menawarkan ganjaran kepada penggunanya menerusi kempen yang menyatukan kejelitaan, kesihatan dan fesyen dengan memberi anda terapi membeli-belah bersama ZALORA, sebuah laman web fesyen dalam talian terkemuka di Asia.

Kolaborasi ini merupakan yang pertama antara InnerShine® dan ZALORA yang mana sementara anda mendapat manfaat mengekalkan kesejahteraan tubuh badan dengan pati buah-buahan semula jadi, anda kini akan lebih teruja kerana berpeluang untuk memiliki pakaian baru setiap bulan selama setahun.

InnerShine® MENYINARI KECERIAAN HARI ANDA dengan pakaian baru selama setahun

Hadiah Utama akan dimiliki oleh pembeli tertinggi InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu atau InnerShine® Pati Beri pada mana-mana bulan sepanjang peraduan ini berlangsung. Peraduan bermula dari sekarang hingga 30 November 2015.

Sementara itu, pembeli ke-2 dan ke-3 tertinggi setiap bulan bakal menerima baucar ZALORA masing-masing bernilai RM500 dan RM200. Juga, 30 pemenang hadiah sagu hati yang lain bakal menerima baucar ZALORA bernilai RM50 setiap seorang.

Selain peraduan ini, setiap pembeli akan menerima baucar ZALORA secara percuma. Setiap pembelian pek InnerShine® pati buah 6 botol dan 12 botol akan menerima baucar ZALORA bernilai RM20 dan RM40.

Tiada perbelanjaan minimum dikenakan bagi menggunakan baucar ini yang sah sehingga 30 April 2016 sekali gus memberikan anda masa yang mencukupi untuk membeli-belah dalam talian dan mendapatkan barang yang diidamkan.

Butiran penyertaan disertakan pada setiap pek InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu dan InnerShine® Pati Beri. Pek ini boleh didapati dari farmasi dan pasar raya terkemuka di seluruh negara.

“Peraduan InnerShine® ini memberi ganjaran kepada pengguna dengan menambah nilai pembelian mereka. Disamping itu, pengguna dapat menikmati manfaat kesihatan dengan meminum pati buah-buahan semula jadi kami. Produk kami dirumus dari buah-buah premium dari seluruh dunia,” kata Naib Presiden dan Pengurus Besar Cerebos Malaysia, Koh Joo Siang.

“Apabila alam sekitar semakin tercemar dan gaya hidup semakin sibuk penting bagi kita untuk menjaga kesihatan badan. Kita perlu mengekalkan kesejahteraan menyeluruh melalui pengambilan minuman tambahan kesihatan secara konsisten yang mudah diserap oleh tubuh,” tambah beliau.

Kaya dengan fiber dan Vitamin C, InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu adalah penyelesaian semula jadi untuk penghadaman dan membantu menyahtoksik kekotoran dari tubuh yang menyerlahkan seri wajah.

InnerShine® Pati Beri pula diformulasikan daripada campuran tujuh buah beri premium yang kaya dengan anti-oksida dan Vitamin A untuk menyubur dan melindungi mata, menjadikannya kekal segar dan bersinar sepanjang hari.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan promosi terkini, layari laman InnerShine® Club di Facebook.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pementasan 3 FACES di Festival Seni Yayasan Sime Darby 2016

Microsoft Releases Office 2016