in ,

Peraduan Menangi Merchandise Filem VENOM

Salam semua pembaca Budiey.com, sebuah filem aksi yang cukup menarik lakonan Tom Hardy berjudul VENOM akan menemui penonton tidak lama lagi. Untuk info pembaca, VENOM merupakan watak anti-hero atau lebih mudahnya antagonis yang terjadi kerana jangkitan symbiote yang merupakan organisme yang berasal dari luar angkasa.

Salah satu kelebihannya, symbiote ini dapat memulihkan fizikalnya setelah mengalami kerosakan dalam masa yang sangat cepat. Symbiote boleh meresap ke dalam badan manusia dan melekat dalam anggota tubuh.

Venom

Untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu memberikan hadiah berupa barangan merchandise filem ini untuk dimenangi. Terima kasih banyak Sony Pictures Malaysia!

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 4 Oktober 2018.

Untuk kalian yang menyukai filem yang mengujakan ini pastinya filem aksi hebat dan suspen ini sesuai untuk kalian semua.

Venom

Sinopsis VENOM

Filem ini menceritakan tentang Eddie Brocke (Tom Hardy), seorang wartawan yang mengkaji satu kes tentang satu penemuan baru yang diketuai oleh Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed). Dari penemuan makhluk ciptaan Dr Carlton itu, Eddie telah diserang dan dihanyuti dengan organisme yang dinamakan symbiote yang dapat menyatu dengan tubuh manusia untuk membentuk super-human.

Kemudian Eddie pun terjangkiti salah satu makhluk ciptaan Dr. Carlton Drake. Dalam kondisi terjangkiti organisme asing dalam tubuhnya, Eddie bertarung melawan si makhluk dan orang-orang yang mengejarnya. Eddie berusaha menggunakan kekuatan yang dimiliki untuk kebaikan bukan kejahatan. Namun, semakin lama ianya nampak luar biasa… nantikan kisah selanjutnya.

Peraduan Menangi Merchandise Filem VENOM

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan barangan merchandise filem VENOM untuk Budieyators / pembaca yang berminat dengan filem ini.

Venom_Water_Bottle_V7_Web

1 x Limited Edition ‘Venom’ Color Changing Water Bottle

Venom_Pinbadge_Vis1_Web

2 x Limited Edition ‘Venom’ Pin Badge

Venom_Phone_Wallet_Web

2 x Limited Edition ‘Venom’ Phone Wallet

Venom_Notebook_Web

1 x Limited Edition ‘Venom’ Journalist Notebook

Venom_Keychain_V3_Web

2 x Limited Edition ‘Venom’ Logo Keychain

Venom_Earphones_Web

1 x Limited Edition ‘Venom’ Earphones

Venom_Drawstring_Bag_Web

1 x Limited Edition ‘Venom’ Drawstring Bag

Venom_Coaster_V7_Web

1 x Limited Edition ‘Venom’ Coaster Set

T-Shirt

3 x Limited Edition ‘Venom’ T-Shirt

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah barangan merchandise ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan makhluk asing yang terdapat dalam filem VENOM

2. Namakan lokasi pengambaran filem VENOM

3. Siapakah pengarah filem VENOM

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem VENOM kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Peraduan Menangi Merchandise Filem VENOM

Tarikh tutup peraduan:

12 Oktober 2018

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mendebarkan ini mulai 4 Oktober 2018.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Venom

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Premiere With Budiey – Filem THE SON OF BIGFOOT

Filem Solo OBI-WAN KENOBI Kini dalam Fasa Pembangunan Awal di Lucasfilm & Disney!