in ,

Peraduan Menangi Merchandise Filem GOOSEBUMPS

Salam semua pembaca Budiey.com, sebuah filem animasi berjudul GOOSEBUMPS akan menemui penonton tidak lama lagi. Berita baik, kepada pembaca setia Budiey.com yang meminati filem ini, nantikan jemputan dan peraduan memenangi tiket ke Premiere With Budiey menonton filem GOOSEBUMPS yang akan diadakan pada bulan Oktober ini.

Selain itu, untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu memberikan hadiah berupa barangan merchandise filem ini untuk dimenangi.

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 14 Oktober 2015.

Untuk kalian yang menyukai filem yang mencuit hati ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Peraduan Menangi Merchandise Filem GOOSEBUMPS

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan barangan merchandise filem GOOSEBUMPS untuk Budieyators / pembaca yang berminat dengan filem ini.

3 x Limited Edition ‘Goosebumps’ Mantis 3D Puzzle
2 x Limited Edition ‘Goosebumps’ Magnetic Bookmarks
3 x Limited Edition ‘Goosebumps’ Haunted Car Keychain
3 x Limited Edition ‘Goosebumps’ Notepad with Typewriter Stand
3 x Limited Edition ‘Goosebumps’ Glow in the Dark T-Shirt

Goosebumps

Goosebumps

Goosebumps

Goosebumps

Goosebumps

Sinopsis Goosebumps

Upset about moving from a big city to a small town, teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) finds a silver lining when he meets the beautiful girl, Hannah (Odeya Rush), living right next door, and makes a quick friend in Champ (Ryan Lee).

But every silver lining has a cloud, and Zach’s comes when he learns that Hannah’s mysterious dad is in fact R.L. Stine (Jack Black), the author of the bestselling Goosebumps series.

As Zach starts learning about the strange family next door, he soon discovers that Stine holds a dangerous secret: the creatures that his stories made famous are real, and Stine protects his readers by keeping them locked up in their books.

When Stine’s creations are unintentionally released from their manuscripts, Zach’s life takes a turn for the weird. In a crazy night of adventure, it’s up to Zach, Hannah, Champ, and Stine to team up and get all of these figments of Stine’s imagination – including Slappy the Dummy, the girl with the haunted mask, the gnomes and many more – back in the books where they belong to save the town.

Directed by:
Rob Letterman

Screenplay by:
Darren Lemke and Mike White

Story by:
Scott Alexander & Larry Karaszewski and Darren Lemke

Based on the Goosebumps Book series:
Published by Scholastic and written by R.L. Stine

Produced by:
Deborah Forte Neal H. Moritz

Executive Producers:
Bill Bannerman
Tania Landau
Ben Waisbren

Cast:
Jack Black
Dylan Minnette
Odeya Rush
Amy Ryan
Ryan Lee
Jillian Bell

Poster Filem Goosebumps

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah dan seterusnya dapat menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon yang membintangi filem GOOSEBUMPS

2. Namakan dua watak utama filem GOOSEBUMPS

3. Siapakah pengarah filem GOOSEBUMPS?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem GOOSEBUMPS kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Menangi Merchandise Filem GOOSEBUMPS

Tarikh tutup peraduan:

25 Oktober 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menyeramkan jiwa ini mulai 14 Oktober 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Sony Pictures : www.youtube.com/SonyPicturesMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Filem Goosebumps

Filem Goosebumps

Filem Goosebumps

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Menangi Merchandise Filem THE GOOD DINOSAUR

KKBox Bakal Anjur Warner Music Road Tour 2015