in ,

Peraduan Menangi Merchandise Filem THE GOOD DINOSAUR

Salam semua pembaca Budiey.com, sebuah filem animasi yang cukup menarik berjudul THE GOOD DINOSAUR akan menemui penonton tidak lama lagi. Untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Disney Pixar mahu memberikan hadiah berupa barangan merchandise filem ini untuk dimenangi.

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 26 November 2015.

Untuk kalian yang menyukai filem yang mencuit hati ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Peraduan Menangi Merchandise Filem THE GOOD DINOSAUR

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan barangan merchandise filem THE GOOD DINOSAUR untuk Budieyators / pembaca yang berminat dengan filem ini.

2X Disney Pixar’s The Good Dinosaur Adult Tee
2X Disney Pixar’s The Good Dinosaur Umbrella
3X Disney Pixar’s The Good Dinosaur Water Bottle
3X Disney Pixar’s The Good Dinosaur Flip Flop
3X Disney Pixar’s The Good Dinosaur Cap
3X Disney’s Pixar The Good Dinosaur Notebook
3X Disney Pixar’s The Good Dinosaur Bookmark
3X Disney Pixar’s The Good Dinosaur Sticker

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Peraduan Menangi Merchandise Filem The Good Dinosaur

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah dan seterusnya dapat menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon suara yang membintangi filem THE GOOD DINOSAUR

2. Apakah tagline filem THE GOOD DINOSAUR?

3. Siapakah pengarah filem THE GOOD DINOSAUR?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem THE GOOD DINOSAUR kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Menangi Merchandise Filem THE GOOD DINOSAUR

Tarikh tutup peraduan:

30 November 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Walt Disney (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menyeramkan jiwa ini mulai 26 November 2015.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lirik Lagu SALAM ALAIKUM dari Harris J

Peraduan Menangi Merchandise Filem GOOSEBUMPS