in

Peraduan Menang Tiket Konsert Linkin Park Di Malaysia – Budiey.com

[dropcap]K[/dropcap]onsert Linkin Park ‘Living Things’ World Tour Live In Malaysia 2013 yang dinantikan oleh sekalian peminat akan berlangsung di Stadium Bukit Jalil iaitu pada 19 Ogos 2013 jam 8 malam.  Tiket bagi menyaksikan konsert Linkin Park, ‘Living Things’ World Tour Live Di Malaysia 2013 bernilai RM95 (M3) dan RM550 (The Pit) telah habis dijual sekaligus menjadi petanda bahawa kumpulan muzik terkenal itu sudah bersedia untuk menghiburkan peminat mereka.

Tiket yang masih ada termasuk tempat duduk bebas iaitu RM195 (M2) & RM295 (M1), dan juga tiket berdiri bebas RM350 (Zon Playground), RM450 (Zon Rock) dan RM680 (VIP). Tiket boleh dibeli dengan melayari www.ticketcharge.com.my atau dengan menghubungi (+60) 3 9222 8811. Untuk maklumat lanjut anda boleh melayari laman web: www.linkinparkmalaysia.com atau www.facebook.com/thewonderlandplus.

PERADUAN MENANG TIKET KONSERT LINKIN PARK DI MALAYSIA – BUDIEY.COM

Budiey hanya ada 2 keping tiket menonton konsert ini secara live. Budiey akan pilih dua orang pemenang di mana seorang pemenang akan diberikan sekeping tiket.

Anda Nak Memang Tiket Konsert Linkin Park di Malaysia? Senang je, anda hanya perlu cipta slogan kreatif, hantar kepada Budiey dan Tweet slogan ini di Twitter @budiey.

Slogan: Saya ingin ke Konsert Linkin Park di Malaysia sebab @budiey (tidak lebih 15 patah kata)

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

Tarikh tutup peraduan:
18 Ogos 2013

Tajuk Email: Peraduan Menang Tiket Konsert Linkin Park Di Malaysia – Budiey.com

SYARAT & PERATURAN:

  1. Penyertaan ini terbuka kepada semua pembaca Sensasi Selebriti yang menetap di Semenanjung Malaysia sahaja.
  2. Semua nama pemenang akan disiarkan di blog Sensasi Selebriti & diberitahu melalui email.
  3. Tiket akan diberikan kepada pemenang pada hari konsert berlangsung di luar stadium
  4. Keputusan juri adalah muktamad.
  5. Dengan menyertai peraduan ini, pembaca bersetuju terikat dengan Syarat dan Peraturan serta keputusan Sensasi Selebriti.

Terima kasih kepada pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Konsert Linkin Park, ‘Living Things’ World Tour Live Di Malaysia 2013

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Drama Opah Musim Baru Lakonan Zizan Nin

Before You Exit Meet & Greet di Sunway Pyramid