in , ,

Sertai Peraduan Ini Untuk Peluang Menang Siri Samsung Galaxy S24

Samsung telah melancarkan Siri Galaxy S24, telefon pintar berkuasa AI pertama Samsung, dan tawaran terbaharunya adalah untuk mengubah cara anda mengalami dunia.

Terjemahan Langsung, yang memecahkan halangan bahasa, Editor Foto yang dikuasakan oleh Galaxy AI yang membolehkan pengeditan mudah, dan Circle to Search dengan Google, yang menemui cara carian baharu, semuanya berada dalam Siri Galaxy S24 untuk mengubah dan memudahkan kehidupan anda.

Sekarang, bersiaplah untuk melepaskan semangat pengadopsi awal dalaman anda untuk telefon Galaxy AI baharu kerana 7 #TeamGalaxy: Nabila Razali (@nabila.razali), Danny Ah Boy (@danny_ahboy), Chang Yong (@changyongggg), Deadpudds (@ deadpudds), Dolla (@dolla.official), Chubb-e (@donutfingerlinking) dan Yaya Zahir (@yayazahir) sedang membuka peluang untuk hadiah terbaik yang anda tidak mahu ketinggalan!

Mulai sekarang hingga 31 Januari, anda boleh berpeluang memenangi Siri Galaxy S24. Betul, pemenang bertuah akan mendapat hadiah yang luar biasa, terima kasih kepada pengaruh hebat ini. Apa yang anda perlu lakukan ialah meninggalkan komen pada siaran pemberian influencer.

Peraduan Komen Sekarang Untuk Peluang Menang Siri Samsung Galaxy S24

Bagaimana untuk menang?

(Untuk terma dan syarat terperinci sila rujuk pada siaran pemberian Influencer masing-masing)

* Ikuti (@Influencer) & @samsungmalaysia

* Ikut arahan pada siaran. Kongsi ciri Galaxy AI kegemaran anda di bahagian komen dan beritahu kami sebabnya

* Ingat untuk hashtag #GalaxyAI #GalaxyS24

* Tetapkan profil anda kepada umum dan kongsi siaran itu

Itu sahaja! Jadi, apa tunggu lagi? Pergi ke siaran giveaway di halaman influencer dan tinggalkan komen sekarang! Siri Galaxy S24 sedang dalam perjalanan kepada anda. Dapatkan peluang untuk memenangi salah satu Siri Galaxy S24 sekarang!

Untuk maklumat lanjut tentang siri Galaxy S24, sila lawati:

* Samsung Galaxy S24 Ultra: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s24-ultra/buy/

* Samsung Galaxy S24+ | Samsung Galaxy S24: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s24/buy/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AirAsia Sambung Semula Penerbangan Ke Visakhapatnam, India

SEAN LEE

Sean Lee Tak Patah Semangat Jadi Penyanyi, Dikecam Tiru Jungkook