in ,

Peraduan Jom Menonton MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

Hai semua Budieyators, hari ini, Budiey nak kasi hadiah stimewa buat semua Budieyators, pembaca setia & selebriti yang tak putus-putus memberi sokongan kepada blog ini!

Anda nak menghadiri Tayangan Premiere MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS – Budiey.com bersama beberapa orang selebriti dan artis terkenal yang dijemput khas? Kalau anda boleh hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem aksi yang penuh dengan adegan suspen ini.

Filem aksi MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS lakonan Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster dan Kaya Scodelario ini akan menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 10 September 2015.

Maze Runner: The Scorch Trials

Sinopsis Filem MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

Local Release: 10th September 2015
Director: Wes Ball
Written by: James Dashner (novel), T.S. Nowlin (screenplay)
Producers: Ellen Goldsmith-Vein, Wyck Godfrey, Marty Bowen, Lee Stollman
Cast: Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario
Genre: Adventure/ Action
Running Time:

Official Site:
20th Century Fox Official FB Page: www.facebook.com/foxmovies.my
Fox Malaysia’s YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/FoxMalaysia
Trailer (YouTube): https://youtu.be/hsVIe43o4eU

Plot outline:
In this next chapter of the epic “Maze Runner” saga, Thomas (Dylan O’Brien) and his fellow Gladers face their greatest challenge yet: searching for clues about the mysterious and powerful organization known as WCKD. Their journey takes them to the Scorch, a desolate landscape filled with unimaginable obstacles. Teaming up with resistance fighters, the Gladers take on WCKD’s vastly superior forces and uncover its shocking plans for them all.

Peraduan Tayangan Premiere Filem MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 38 pass tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

9 September 2015 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.15 malam

Tempat:

TGV 1Utama, Bandar Utama

Maze Runner: The Scorch Trials

Selain tiket premiere, kepada yang tidak menang tiket, anda berpeluang untuk memenangi hadiah barangan merchandise filem ini berupa:

2 X Patches

2 X Keychain

2 X Notebook

1 X Desert Scarf

1 X UV Reflective T-Shirt

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS – Budiey.com di TGV 1Utama, Bandar Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  Anda perlu menjadi followers Budiey di media sosial. Sila ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/foxmovies.my & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #MazeRunnerMy kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua watak utama dalam filem MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS 

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALSkerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Jom Menonton MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

Tarikh tutup peraduan:

9 September 2015 (Hari Rabu)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Twentieth Century Fox Filmdan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan peraduan yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 10 September 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/foxmovies.my dan langgan / subscribe Youtube Channel Fox Malaysia : www.youtube.com/FoxMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner: The Scorch Trials

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Senarai Pemenang Pertandingan Akhir Juara Bertemu Juara Bintang KLASIK

TGV Cinemas Expands Family Friendly Sessions