in , ,

Peraduan Jom Menonton Filem BULLET TRAIN Lakonan Hebat Brad Pitt

Nah! Ini adalah hadiah daripada Budiey istimewa buat semua pembaca setia yang melayari blog ini! Jadi, apa tunggu lagi, cepat sertai peraduan ini untuk memenangi hadiah menarik ini!

Filem terbaru Sony Pictures yang dinantikan oleh seluruh peminat filem berjudul BULLET TRAIN akan ditayangkan pada 4 Ogos 2022. 

Filem Bullet Train ini menceritakan tentang kisah lima pembunuh yang sedang berada di dalam suatu kereta api untuk menyelesaikan misi mereka.

Filem Bullet Train ini diarahkan oleh Dabid Leitch dan dilakonkan oleh Brad Pitt, Karen Fukuhara, Brian Tyree Henry dan ramai lagi. 

Peraduan Jom Menonton Filem Bullet Train

Pastinya ramai yang tak sabar untuk menonton filem aksi lakonan Brad Pitt ini di pawagam, kan?

Sinopsis Filem BULLET TRAIN

Filem ini mengisahkan tentang kisah seorang pembunuh yang berusaha menyelesaikan misinya di kereta api. Namun, di dalam keretapi itu juga ada empat penjahat lainnya yang juga memiliki misi yang sama. Dilatari dengan lokasi Kota Tokyo, mereka terlibat misi yang sama untuk mengerjakan misi yang cukup misteri tersebut.

Mereka berusaha merebut satu barang yang sangat berharga. Mereka berlawan antara satu sama lain, dari satu gerabak ke gerabak lainnya. Mereka harus bertahan jika tidak ingin mati sia-sia di dalam keretapi yang cukup laju itu. Siapakan penjahat yang berjaya menyelesaikan misi rahsia itu?

Peraduan Tayangan Premiere Filem BULLET TRAIN

Sensasi Selebriti dengan kerjasama Sony Pictures Entertainment (Malaysia) ingin menghadiahkan barangan Premium Edisi Terhad dan tiket menonton filem ini untuk pembaca setia Budiey.com.

Peraduan Jom Menonton Filem Bullet Train

5 x Momomon Postcard Set

Peraduan Jom Menonton Filem Bullet Train

5 x Bullet Train Tote Bag

Peraduan Jom Menonton Filem Bullet Train

10 x Bullet Train Bucket Hat

(10 pairs) 20 premiere pass

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @budiey. Untuk info lanjut tentang filem ini, anda juga diwajibkan untuk ‘Like’ Facebook Sony Pictures Malaysia dan ‘Follow’ Twitter & Instagram @sonypicturesmy

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pengarah filem BULLET TRAIN

2. Apakah berlaku di minit 1.24 dalam trailer di atas?

3. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem BULLET TRAIN di pawagam kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada: [email protected]

dengan tajuk email: Tayangan Filem BULLET TRAIN – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

2 Julai 2022

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Untuk info lanjut tentang filem ini, anda dijemput untuk ‘Like’ Facebook Sony Pictures Malaysia dan ‘Follow’ Twitter & Instagram @sonypicturesmy

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Terima kasih kepada Sony Pictures Entertainment dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Blackpink 2020 | 10

BLACKPINK, BTS, Among Nominees for MTV’s 2022 Video Music Awards

Fesyen | 11

Koleksi RR MONO II Helaian Mampu Milik Untuk Semua Wanita Berfesyen