in

Penyakit Kulit Hanya Alasan Untuk Michel Jackson Berkulit Putih

PRODUSER Michael Jackson, Quincy Jones mendakwa Raja Pop itu telah berbohong semata-mata bagi memastikan kulitnya “tidak berwarna hitam”. Menurut Jones, alasan Jackson ialah penyakit kulit yang dihadapinya telah memudarkan warna kulit daripada hitam kepada putih.

3698921647 47A149E69A O | 3

Michael Jackson sebelum melakukan pembedahan

Raja Pop star Michael Jackson dan isteri barunya, Debbie Rowe bergaya semasa berkahwin pada satu majlis di California pada 14 November 1996.

“Saya tidak mempercayai apa-apa yang mengarut seperti itu. Saya telah mendengar pelbagai alasan. Sebagaimana perokok – mereka akan berkata mereka hanya merokok selepas minum minuman keras. Semua itu adalah mengarut!” kata Jones yang pernah bekerjasama dengan Jackson dalam pembuatan album ‘Bad’ dan ‘Thriller.’

Tambah Jones, alasan Jackson sedemikian telah membahayakan dirinya sendiri.

“Bagaimanapun, apabila seseorang itu berkeras kepala membuatnya, anda tidak boleh menghentikan tindakan mereka. Apa yang berlaku pada wajahnya adalah tidak masuk akal. Bahan-bahan kimia mengelupas kulitnya. Saya tidak memahami kenapa dia berbuat demikian. Apa yang pasti, Jackson tidak ingin berkulit hitam,” kata Jones.

Jones berkata, dia tidak memahami kenapa Jackson mempunyai masalah dengan wajahnya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hubungan Michael Jackson Dan Pengasuh Macam Pasangan Sudah Berkahwin

Michael Jackson Memorial Live TV Streaming