Menu

Sensasi Selebriti

Portal Berita Hiburan, Trending & Viral, Acara, Travel, Gaya Hidup & Tech Gadget Terkini

in ,

Pengikut Semakin Ramai, Ebit Lew Belajar Main Tik Tok Dengan Aeril Zafrel?

Nampaknya Ebit Lew juga dah mula belajar menggunakan aplikasi Tiktok dan apa yang lebih mengejutkan, Ebit belajar dari Aeril Zafrel.

Ebit Lew yang dilihat baru sahaja buka akaun Tiktok 3 hari lalu sudah mendapat lebih 18,000 pengikut dan beliau kongsikan semua aktiviti yang dilakukan dekat TikTok.

Perkongsian terbaru Ebit menunjukkan satu video kejutan buat isteri tercinta dengan sejambak bunga. Ebit turut memberikan kata-kata romantik khas buat isterinya bersempena hari wanita

Dalam pada itu, Ebit Lew turut memberitahu dia belajar Tiktok bersama Aeril Zafrel.

Aeril Zafrel dengan pantas turut membalas di ruangan komen dengan rendah diri menyatakan dia turut baru belajar menggunakan tik tok.

Baguslah kalau Ebit Lew pun sudah mula menggunakan aplikasi Tiktok supaya lebih banyak bahan-bahan positif dan kebaikan dikongsikan di sana.

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Exit mobile version