in , ,

Acara Pelancaran Samsung Galaxy Z Fold 4 & Flip 4 Pada 10 Ogos 2022?

Kita semua ingin menyatakan diri kita, tetapi dunia kadangkala menuntut kita menyembunyikan diri kita yang sebenar. Anda mungkin berasa seperti anda perlu merendahkan keperibadian anda untuk menyesuaikan diri dengan orang lain. Kami faham—kami juga pernah ke sana!

Tetapi inilah perkaranya: telefon pintar anda adalah lanjutan daripada diri anda sendiri. Ia adalah cermin yang mencerminkan identiti anda dan menjadikannya kelihatan kepada orang lain. Jadi mengapa tidak pastikan cermin itu secantik dan secemerlang mungkin?

Peranti inovatif yang kami panggil telefon pintar ini telah berkembang jauh dan telah membawa banyak gaya dan reka bentuk, dan ia juga boleh menjadi cara untuk anda mempamerkan personaliti anda. 

The Next Galaxy Is Coming Soon!_Kv

Anda boleh mempamerkan keperibadian anda dengan mudah sambil berasa yakin dan selesa dengan kulit anda sendiri. Kami percaya bahawa setiap orang harus dapat meluahkan perasaan mereka walau apa pun yang mereka mahu—dan kami akan membantu anda melakukannya!

Dengan pilihan warna yang bergaya, reka bentuk moden, bahagian luar yang sukar, rangkaian aksesori yang bergaya dan bergaya, anda ditakdirkan untuk menonjol lebih hebat daripada yang lain.

Tanda calendar anda untuk 10 Ogos 2022 ini kerana Samsung akan melancarkan dua telefon boleh lipat mereka iaitu Galaxy Z Fold 4 dan Galaxy Z Flip 4. Sekiranya anda berminat untuk mengikuti pelancarannya, ia akan berlangsung pada jam 9 malam waktu Malaysia menerusi Galaxy Unpacked 2022. Ia boleh ditonton secara langsung di laman web Samsung Malaysia serta di YouTube Samsung.

Berdasarkan beberapa teaser yang dikongsikan, kita boleh meneka yang rekaan kali ini akan lebih kuboid, bermakna ia ada badan bersisi lebih tajam, seperti sebuah iPhone.

Ciri-ciri menarik sebelum ini pastinya akan diwariskan, seperti kekalisan air, saiz paparan yang besar beserta panel AMOLED dan sokongan S-Pen, walaupun anda perlu simpan stailus itu secara berasingan.

Ambil langkah ke dalam perhatian dan nyatakan minat anda untuk ekspresi diri dan fleksibiliti dengan peranti ini! Ingin mengetahui apa itu dan bagaimana anda boleh mendapatkannya? Strim acara Galaxy Unpacked seterusnya secara langsung pada 10 Ogos, Rabu, 9 malam (Waktu Malaysia) di platform ini untuk mengetahui lebih lanjut:

• Samsung.com/my

• Facebook Samsung Malaysia

• Saluran YouTube Samsung Malaysia

• Bilik Berita Samsung Malaysia

Mulai sekarang hingga 10 Ogos, daftarkan minat anda di https://www.samsung.com/my/unpacked/ untuk menerima kemas kini secara langsung tentang inovasi terbaharu Samsung. Selain itu, terima e-baucar Samsung RM200 yang boleh anda gunakan semasa pra-pesanan Galaxy seterusnya!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tim Cook | 15

Ambank Mengaktifkan Laman Penawaran Apple Pay Di Malaysia

Puteri Sarah 1 | 16

“Saya Sebak Bila Keluarga Mentua Pertahankan Saya…” – Puteri Sarah