in , ,

Pelakon Hairie Othman Bercerai & Gambar Seksi Raja Farah

Pelakon lelaki popular suatu ketika dulu, Hairie Othman dikatakan telah melafazkan talak kepada isterinya Rita yang sedang sarat mengandung. Pelakon yang pernah memegang watak sebagai Tengku Faizal di dalam Puteri Impian dan juga pelakon utama filem Leftenan Adnan ini telah dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Rini dan Farish. Mungkinkah Hairie Othman akan mengulangi perangai lamanya. Rasanya dulu, dia juga pernah buat masalah di Langkawi?

[tags]gossip hairie othman, gambar sasha saidin wedding, rita rudaini, petua hamil wanita, astroria sehati berdansa, radhi oag tersingkir, farish hos astro, durian runtuh, bf dafi, gambar fiq hot fm homo, polo perfume explorer, utusan melayu, tabloid, meen tahrin, bacaria berita, radio24, bernama online, webmaster editor, gambar seksi raja farah raja aziz, filem raja farah, bridal henna gallery, minyak canua, ayat pengasih, kitab murtabak, victoria beckham perfume, details magazines, artis bercerai, split personaliti[/tags]

2038607191 Ef1633D338 O | 4

Gambar Seksi Raja Farah Raja Aziz di Malam Penghargaan Metrowealth… mmm… bolehlah tahan… eh mana satu lagi tali baju dia ni… dah putus ke? Raja Farah HOT!

2039700004 0Da8311Bcc O | 5

“Sorry… mata saya mengantuk… tak boleh nak bukak lama-lama…”

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ulasan Filem Across The Universe

Across The Universe Review: ABOUT THE CHOREOGRAPHY