in

Pelakon Drama Wulan Giovani L. Tobing & Dhini Aminarti Di Malaysia

DUA PELAKON UTAMA DRAMA BERSIRI ‘WULAN’ BAKAL BERADA DI KUALA LUMPUR MENJALANI SESI PROMOSI

Dua orang teraju utama dalam drama bersiri ‘Wulan’ yang sedang hangat bersiaran di RTM1 bakal berada di Kuala Lumpur bermula 11 Julai hingga 14 Julai ini. Dua teraju utama yang maksudkan ialah hero juga heroin drama sensasi ini iaitu Dhini Aminarti yang mendukung watak Wulan serta Giovani L. Tobing yang memegang watak Budi.

Mereka berdua akan tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada jam 2.00 petang. Ketibaan mereka akan disambut oleh 40 orang ahli Sahabat KLfm. Setibanya di KLIA dua bintang popular ini akan menghabiskan masa beramah mesra bersama ahli Sahabat KLfm yang turut serta di KLIA.

Pada keeokan harinya pada 12 Julai (Sabtu), seawal jam 9.00 pagi para peminat dua orang aktor dan aktres ini boleh menyaksikan mereka di kaca televisyen mererusi rancangan Selamat Pagi Malaysia di RTM1. Manakala, pada jam 2.00 petang mereka berdua akan muncul dalam rancangan HITS 1 juga di saluran RTM1.

Manakala pada sebelah petang bermula jam 4.00 petang Dhini Aminarti dan Giovani L. Tobing bakal menjalani sesi prromosi dia lima stesen radio RTM. Lima stesen radio yang bakal dikunjungi dua bintang ‘Wulan’ ini adalah Klasik Nasional, KLfm, SELANGORfm, TRAXXfm dan MUZIKfm. Mereka akan berada lebih kurang 15 minit di setiap stesen radio bagi sesi temu ramah bersama juruhebah yang bertugas.
 
Mereke bakal meneruskan sesi promosi dengan menghadiri Majlis Sidang Media Wulan pada 14 Julai (Isnin), jam 10.30 pagi yang akan diadakan di Manhattan V, Berjaya Times Square Hotel & Commercial Centre. Pada majlis tersebut juga akan diadakan majlis penyampaian hadiah bagi pemenang kuiz bulanan ‘Wulan’. Mereka berdua akan berangkat pulang ke Indonesia pada hari yang sama.

Pastikan anda peminat setia drama bersiri ‘Wulan’ yang mengisi slot Arca, setiap Isnin hingga Jumaat pada jam 7.30 malam tidak melepaskan peluang menyaksikan mereka di RTM1 dan mendengar mereka bersiaran di radio Klasik Nasional, KLfm, SELANGORfm, TRAXXfm dan MUZIKfm.

[tags]drama wulan, sinopsis wulan, rtm, digital tv, rtm global, blog online, Dhini Aminarti, Giovani L. Tobing, Klasik Nasional, KLfm, SELANGORfm, TRAXXfm, MUZIKfm, Berjaya Times Square Hotel, Commercial Centre[/tags]

 

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar keluarga Rozita Che Wan

Sekitar Pelancaran Drama Online Pertama Arahan Aziz M Osman