in , ,

Nothing Phone (2a) & 2 Produk Audio CMF Baharu Akan Tiba Tak Lama Lagi

Syarikat teknologi yang berpangkalan di London Nothing telah pun mengesahkan nama telefon pintar baharunya, Phone (2a). Pengumuman nama itu datang sebagai sebahagian daripada Kemas Kini Komuniti suku tahunan terkini Nothing.

Nothing telah mengumumkan bahawa Aerodactyl adalah kod nama untuk telefon pintar baru mereka, Nothing Phone (2a).

Tahun 2023, Nothing yang menumpukan pada mengembangkan keupayaan kejuruteraannya di tujuh pejabat di seluruh dunia, telah menghasilkan kejayaan pelancaran dua produk generasi kedua.

Telefon (2a) telah direka bentuk dengan tumpuan untuk menyediakan pengalaman telefon pintar harian yang optimum, menggandakan keperluan pengguna teras, dengan semua kepakaran dan pembuatan Nothing. Telefon (2a), dengan nama kod Aerodactyl, memanfaatkan beberapa ciri Telefon (2) yang paling disukai, sambil memastikan peningkatan yang jelas berbanding Telefon (1) pada setiap bahagian hadapan.

Nothing Phone (2a) & 2 Produk Audio CMF Baharu Akan Tiba Tak Lama Lagi

Dalam video Nothing Community Update untuk suku keempat 2023, Phone (2a) dikatakan sebagai telefon terbaik untuk kegunaan harian, dengan fokus pada ciri-ciri dan fungsi asas yang akan digunakan pengguna. Dengan kepakaran perisian Nothing, Phone (2a) akan menggabungkan beberapa ciri Phone (2) dan akan menjadi peningkatan dari Phone (1). Nothing juga menjanjikan prestasi dan kemampuan kamera yang terbaik untuk telefon pintar baru ini.

CMF by Nothing juga akan melancarkan dua produk audio baru. Pertama adalah CMF Buds, dan kedua adalah CMF Neckband Pro. Salah satu mungkin adalah TWS yang lebih murah daripada CMF Buds Pro, dan produk kedua adalah fon telinga tanpa wayar yang boleh digantung di leher.

Selain nama peranti baharu itu, syarikat itu berkongsi bahawa ia melancarkan Kit Pembangun Glyph, yang memberikan apl Android pihak ke-3 keupayaan untuk mengawal Antara Muka Glyph, unik untuk telefon pintar Nothing.

Tambahan pula, Nothing menamakan Jillian Gerngross sebagai VP Pemasaran baharu. Dengan pengalaman selama 12 tahun di Amazon Music, dia akan menyelia strategi pemasaran global, termasuk pelancaran telefon Nothing dan produk baharu dari segi audio, berjanji untuk menjadikan kategori ini lebih menyeronokkan.

Kami tidak pasti bila tepatnya Nothing Phone (2a) akan dilancarkan, kami tahu peranti itu pasti akan dikeluarkan di Malaysia tidak lama lagi. Penemuan pensijilan SIRIM peranti baru-baru ini adalah buktinya.

Namun, maklumat lanjut tentang Nothing Phone (2a) dan dua produk audio baru CMF by Nothing masih belum jelas. Yang pasti, Phone (2a) akan dilancarkan di Malaysia kerana sudah mendapat kelulusan daripada SIRIM. Kita akan tunggu untuk mendapatkan maklumat lanjut dalam masa terdekat.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Netflix Dedah Klip Pertama Musim Kedua Squid Game Dendam & Suspen!

AirAsia Lancar Kempen ‘This Is India’, Tawar Tambang Paling Murah Ke India